Poslovna priložnost: zvočniki vgrajeni v pisalno mizo

Ste se že kdaj znašli pred dilemo: kam postaviti zvočnike? Danes so stanovanja vedno manjša in tudi pri opremljanju delovnega kotička s pisalno mizo smo vedno bolj omejeni. Predstavljamo vam pisalno mizo z že vgrajenimi zvočniki, poleg mize pa si lahko postavite še eko zložljiv stol.
Poslovna priložnost: zvočniki vgrajeni v pisalno mizo

Poslovna priložnost: zvočniki vgrajeni v pisalno mizo. (Vir slike: sxc.hu)

Pisalna miza z vgrajenimi zvočniki

Pisalna miza z vgrajenimi zvočniki je vse kar potrebujete za vaš osebni računalniški kotiček. Pisalna miza vsebuje tudi USB vhode za polnjenje pametnih mobilnih telefonov, laptopov in celo hladilni sistem za vaš računalnik, medtem ko poslušate vašo najljubšo glasbo. Glasbo lahko upravljate kar preko pisalne mize, saj je na njej vgrajena kontrolna plošča z „on” in „off” gumbom ter regulator glasnosti.

Kaj pa zložljiv eko stol?

Nič novega boste rekli! Pa vseeno se najdejo novosti tudi na tem področju.

Predstavljamo vam zložljiv stol, ki so ga izdelali v oblikovalskem studiu Monstrans. Stol je nekaj inovativnega zaradi domiselne oblike: sestavljen je iz treh lesenih delov, ki jih skupaj držijo magneti in je rahlo oblazinjen z volnenimi blazinami. Omenjen stol se od ostalih zložljivih stolov razlikuje, saj je zelo lahek in ker se popolnoma zloži, zelo enostaven za prenašanje.

Pri podjetju Monstrans niso pozabili tudi na eko, izdelek je narejen iz bambusovega lesa, ki se hitro reciklira in je prijazen do okolja.

Vir: coolbusinessideas in coolbusinessideas

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

Vse za podjetje