Poslovne priložnosti na MP podjetniškem forumu

Na forumu se je v zadnjih dneh pojavilo nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da jih pogledate, podate svoje mnenje in dodate kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na MP forumu

Poslovne priložnosti na MP forumu

Išče se investitor za dejavnost gostinstva

Podjetje je v fazi, ko potrebuje zagonska sredstva za uresničitev dolgoletnega razvoja poslovnega modela. V razvojni Titanium tim so pridruženi tudi dolgoletni strokovnjaki s področja financ, prava, CRM, marketinga, IT razvoj… Združili so moči za uresničitev tako velike poslovne priložnosti in družbene skupnosti. Na naš forum so se obrnili v upanju, da v njihovi poslovni ideji prepoznate, za kako velik tržni potencial in doprinos družbi gre. Za začetek poslovanja potrebujejo le še zagonska sredstva, v višini 70.000 €.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je 100 d.o.o., ustanovljen 1996

Nekaj osnovnih informacij:

  • osnovni kapital: 7.500 €
  • registrirano za Gradbeništvo, nizke gradnje
  • dovoljenje za promet, proizvodnjo in delovnimi stroji in gradbenim materijalom in številna druga dovoljenja
  • širok spekter registriranih dejavnosti (cela stran dejavnosti povezanih z gradberništvom, maloprodajo,…)

Do leta 2014 je podjetje imalo izredne reference na področju izgradnje stanovanjskih in športnih objektov, industrijskih hal, železniške, elektro in vodovodne infrastrukture etc… Od leta 2014 podjetje ni davčni zavezanec in je brez TRR. Letni promet v letih 2014, 2015, 2016 je 0 €, pozitivno poslovanje. Podjetje je brez dolgov ali obveznosti!

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je utečen posel in podjetje

Zaradi pomankanja časa je naprodaj enkraten projekt – slovenska inovacija – PeakCheck (bivši hribolazec.si) komplet skupaj s podjetjem RMB Plus d.o.o. in vsemi aktivnimi pogodbami in napravami, spletno aplikacijo… Projekt je zelo zanimiv in odlično sprejet s strani uporabnikov (cca 2.000) – pohodnikov, ki dnevno polnijo svoje digitalne planinske knjižice.

Trenutno je aktivnih 14 lokacij po vsej Sloveniji, projekt pa je načrtovan v tej smeri, da se štarta tudi na tuje trge. Bistveni del prihodkov so najemnine sistema ponudnikov gostinskih storitev na vrhovih, delno pa tudi od uporabnikov, ki ključke naročajo preko spletne strani. V planu pa je bilo tudi pridobivanje oglaševalskih sredstev, glede na obisk portala. Sistem je kompatibilen tudi z RFID karticami Planinske Zveze Slovenije. Na zalogi je še nekaj sistemov za pokritje novih vrhov + nekaj 100 letakov za promocijo.

Več informacij na forumu >>

Poiščite ostale poslovne priložnosti na MP forumu

Na MP forumu lahko zastavite svoje vprašanje, poiščete poslovnega partnerja, k sodelovanju povabite investitorja ali prodate že obstoječ posel.

Vabljeni k obisku naslednjih širokih področij, ki jih pokriva MP forum:

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje