Postanite tudi v vašem podjetju del Poslovne lige!

S septembrom letos se bo v Kopru, Ljubljani in na Štajerskem pričela že druga »sezona« projekta Poslovna nogometna liga, ki je v Kopru med aprilom in junijem letos že združil prek 20 podjetij, med njimi so sodelovala tudi Luka Koper, Zavarovalnica Triglav, Intereuropa, Banka Koper...
Postanite tudi v vašem podjetju del Poslovne lige!

Postanite tudi v vašem podjetju del Poslovne lige!

Projekt Poslovne nogometne lige so letos zagnali na Nogometni zvezi Slovenije (NZS) in v SportForum Slovenija – Društvo za promocijo športa Slovenije, osnovni namen pa je podjetjem ponuditi možnost postati del slovenskega športa oz. nogometa tudi na prav poseben način.

Skozi projekt je največja pozornost posvečena aktivnostim »team buildinga« v podjetjih (udeleženci projekta), rekreaciji, gospodarskemu povezovanju, dobrodelnosti in nenazadnje tudi tekmovalnosti.

Projekt bo na slehernem od treh prizorišč združil med 6 in 7 »nogometnih« dogodkov, v okviru katerih bodo moštva, sestavljena iz vrst zaposlenih in drugih sodelavcev v podjetju, odigrala dva nogometna dvoboja dnevno in se skozi ligo pomerila s prav vsakim od preostalih udeležencev. Prav tako si organizator prizadeva, da bo skozi projekt na sporedu tudi kopica ostalih družabnih dogodkov, v okviru katerih bo v ospredju predvsem mreženje in ustvarjanje novih poslovnih vezi.

Čas za pristopitev vašega podjetja k projektu

Čas za prijavo Vašega moštva oz. podjetja kot enega od udeležencev v projektu je do vključno 10. avgusta 2015, ko bo tudi znano končno število udeležencev/podjetij na sleherni od treh lokacij oz. prizorošč odvijanja Poslovne nogometne lige.

Poudariti velja, da se lahko tudi več podjetij »poveže« v eno nogometno moštvo in tako nastopa pod skupnim imenom!

Foto reportažo iz prve izvedbe projekta, ki je najprej zaživel na slovenski Obali, si lahko ogledate v videu:

YouTube

Naj še poudarimo, da bomo v projektu s svojo »reprezentanco« nastopili tudi v Zavodu mladi podjetnik!

Za več informacij so organizatorji z veseljem na voljo na elektronskem naslovu info (at) poslovnaliga.si ali na telefonski številki +386 (0)51 262 407.

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje