Prihranite z uvedbo ekologije v domačo pisarno

Kljub temu, da fiksni stroški vodenja domačega podjetja večinoma sestojijo iz davkov, pa se vedno najde prostor za prihranke. Eden izmed načinov kako prihraniti v domači pisarni je prehod na zeleno poslovanje.
Prihranite z uvedbo ekologije v domačo pisarno

Šteje vsaka malenkost. (Vir: shoestringmag.com)

Za začetek svojo domačo pisarno spremenite v pisarno brez papirja, s čemer boste občutno znižali stroške pisarniškega materiala. S pošiljanjem dokumentov prek faksa ali e-sporočil si lahko zagotovite ogromne prihranke. Za tiskanje nujnih dokumentov pa uporabite cenejši papir, manjšo velikost pisave in oboje-stransko tiskanje.

Pri izbiri računalniškega sistema za domačo pisarno izberite tistega, ki je najbolj energetsko učinkovit, na računalniku izberite energetsko varčne nastavitve in ga po končani uporabi ugasnite. Tako se boste izognili previsokim stroškom elektrike in povečali svoj čisti dobiček.

Vir: BusinessOpportunities

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje