Prihranite z uvedbo ekologije v domačo pisarno

Kljub temu, da fiksni stroški vodenja domačega podjetja večinoma sestojijo iz davkov, pa se vedno najde prostor za prihranke. Eden izmed načinov kako prihraniti v domači pisarni je prehod na zeleno poslovanje.
Prihranite z uvedbo ekologije v domačo pisarno

Šteje vsaka malenkost. (Vir: shoestringmag.com)

Za začetek svojo domačo pisarno spremenite v pisarno brez papirja, s čemer boste občutno znižali stroške pisarniškega materiala. S pošiljanjem dokumentov prek faksa ali e-sporočil si lahko zagotovite ogromne prihranke. Za tiskanje nujnih dokumentov pa uporabite cenejši papir, manjšo velikost pisave in oboje-stransko tiskanje.

Pri izbiri računalniškega sistema za domačo pisarno izberite tistega, ki je najbolj energetsko učinkovit, na računalniku izberite energetsko varčne nastavitve in ga po končani uporabi ugasnite. Tako se boste izognili previsokim stroškom elektrike in povečali svoj čisti dobiček.

Vir: BusinessOpportunities

Oznake:
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje