Prijavite se na izbor MP leta 2014!

Ste mladi podjetnik ali mlada podjetnica in iščete dodaten zagon za svoje podjetje? V tem primeru ste vabljeni, da se udeležite izbora Mladi podjetnik leta 2014, kjer lahko osvojite nagrade v skupni vrednosti preko 10.000 evrov!
Prijavite se na izbor MP leta 2014!

Prijavite se na izbor MP leta 2014!

Tudi letos bomo izbrali mladega podjetnika oziroma podjetnico, ki se je s svojim dosedanjim delom v podjetju izkazal/a za nadpovprečno uspešnega, inovativnega ter prodornega. Pomembno nam je le, da gre za osebo, ki deluje v etični panogi, je bolj ali manj samorasel podjetnik/ca in deluje v panogi, ki je bodočim mladim podjetnikom zanimiva in realno dosegljiva.

Zmagovalec, uspešen mladi podjetnik, bo prejel laskavi naziv “Mladi podjetnik leta 2014”, hkrati pa bo postal del družine izkušenih podjetnikov, ki sestavljajo člane komisije. Ker je tekmovanje medijsko zelo odmevno, bo podjetje zmagovalca prejelo veliko medijsko podporo, ne le s strani Zavoda mladi podjetnik, temveč tudi s strani vseh največjih medijev! 

“Naziv Mlada podjetnica leta je v podjetje prinesel pozitivno potrditev, da delamo na pravi način. Dobili smo medijsko izpostavljenost, ki si je drugače ne bi mogli privoščiti. Nekatere stranke so nas začele jemati bolj resno. Dobili smo ogromno novih stikov, ki se še vrstijo. Verjamem, da je iz naziva prišel tudi kakšen dober posel,” ocenjuje Kristina Kočet iz podjetja Tiko Pro, lanskoletna prejemnica naziva Mlada podjetnica leta 2013.

Poglejte si letošnji nagradni sklad v vrednosti 10.000 evrov.

Nagrad bo tudi v letošnjem letu za preko 10.000 evrov, poskrbeli bomo za vse, kar mlado podjetje potrebuje za pospešek poslovanja!

Kdo se lahko prijavi?

Na izbor “Mladi podjetnik leta 2014” se lahko prijavi podjetnik ali podjetniška ekipa, ki zadostuje naslednjim pogojem:

  • podjetnik ali člani podjetniške ekipe so starejši od 16 let in v povprečju ne presegajo;
  • podjetnik ali člani podjetniške ekipe so večinski lastniki podjetja;
  • podjetje ni mlajše od 2 mesecev ter starejše od 5 let.
  • podjetje je lahko tudi franšiza slovenskega ali tujega podjetja, toda mora biti podjetnik ali podjetniška skupina večinski lastnik podjetja.

Rok za prijavo je 31. 5. 2014, toda ne čakajte na maj, že danes se prijavite na izbor Mladi podjetnik leta 2014! 

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje