Prijavite se na predpospeševalniški program v Amsterdamu

Nizozemski pospeševalnik Rockstart je pred nekaj dnevi predstavil nov predpospeševalniški program Launchtrack AI, ki je namenjen podpori talentiranih posameznikov, ki se lahko pohvalijo z izjemnim tehničnim znanjem. Program bo potekal septembra v Amsterdamu.
Launchtrack Cover

Prijavite se na predpospeševalniški program v Amsterdamu. (Vir slike: Rockstart)

Launchtrack AI, novi predpospeševalniški program nizozemskega pospeševalnika Rockstart, je namenjen podpori talentiranih posameznikov s poglobljenim tehničnim znanjem s področja umetne inteligence. Talentirani inženirji in raziskovalci se pogosto pridružijo večjim podjetjem, saj jim primanjkuje ustrezno znanje in podpora, da bi zagnali uspešno podjetje. Program Launchtrack želi pomagati prav takšnim posameznikom oziroma ekipam pri ustanavljanju podjetij in oblikovanju prihodnosti.

Cilj programa, ki bo potekal od 29. avgusta 2017 do 28. septembra 2018 v Amsterdamu, je tako opolnomočiti mlade podjetnike, ki prvič ustanavljajo lastno podjetje, jim pomagati pri preverjanju poslovnih priložnosti za njihove tehnologije in jih ustrezno usmerjati, tako da bodo njihovi produkti reševali resnične probleme in omogočili uspešno poslovanje novoustanovljenih podjetij.

Organizatorji programa Launchtrack AI sprejemajo prijave do 11. avgusta 2017, in sicer prek povezave.

»Launchtrack AI bo udeležencem enomesečnega programa ponudil možnost spoznavanja soustanoviteljev, raziskovanja tehnologij in njihovih podjetniških potencialov, prepoznavanja pomembnih trgov in potrjevanja podjetniških idej,« je ob začetku zbiranja prijav povedal Marjel Quekel, vodja programa za umetno inteligenco v podjetju Rockstart. »Izbrani ustanovitelji se bodo lahko udeležili Rockstartovega programa AI Accelerator in svoje zagonsko podjetje popeljali na naslednjo stopnjo, ko bodo pripravljeni na ta korak.«

Program Launchtrack AI tako cilja ekipe in posameznike s področja umetne inteligence, od diplomantov in raziskovalcev do inženirjev, ki delujejo v industriji. S pomočjo mentorjev in strokovnjakov s področja podjetništva se bodo ustanovitelji podjetij naučili svoje tehnično znanje uporabiti za reševanje ključnih podjetniških problemov.

»Eden najpogostejših izzivov, s katerim se soočajo podjetniki v okviru pospeševalniških programov, je, da svojih strank ne poznajo dovolj dobro oziroma jih sploh ne poznajo; ali pa se njihov produkt ne sklada s potrebami njihovih strank,« pravi Karin van Soest, vodja programa Launchtrack AI. »Program Launchtrack AI pomaga ustanoviteljem podjetij pri preverjanju njihovih najbolj drznih idej in dokazovanju ustrezne rešitve zastavljenega problema, še preden se podjetje pridruži pospeševalniku.«

Organizatorji programa Launchtrack AI sprejemajo prijave do 11. avgusta 2017, in sicer prek povezave.

Program Launchtrack AI se bo zaključil na prireditvi Demo Day, ki bo potekala 28. septembra 2017 na sedežu podjetja Rockstart. Najboljši posamezniki in ekipe, ki bodo sodelovali v programu Launchtrack AI, se bodo lahko po zaključku programa pridružili programu Rockstart AI Accelerator, prvemu evropskemu pospeševalniku s področja umetne inteligence, ki ga bodo predvidoma zagnali oktobra. Zainteresirana zagonska podjetja se lahko do 15. avgusta 2017 prijavijo tudi k udeležbi v samem pospeševalniku Rockstart, in sicer prek povezave.

Vir: Rockstart

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 17:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Google Analytics delavnica in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Predavanje: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Predavanje: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje