Primerno darilo za podjetnika

Glede na recesijo je letošnja rdeča nit kupovanja daril praktičnost in zmerna cena.
Primerno darilo za podjetnika

Iskanje pravega darila

Praznična mrzlica se je začela in mnogi izmed vas boste zagotovo na vašem seznamu prijateljev našli tudi kakšnega podjetnika. Darilo se bo po vsej verjetnosti razlikovalo od darila za mamo ali prijatelja, zato vam predstavljamo nekaj idej za popolno podjetniško darilo.

Glede na to, da podjetniki vedno iščejo nove izzive in imajo pogosto prebliske v obliki podjetniških idej, je zelo priročno, da imajo na svojih pisarniških stenah stenske table, ki lahko služijo kot prostor zapisovanja novih idej, opomnikov in ostalih opravil. Zelo uporabna zadeva, ki je bo vesel vsak podjetnik, posebno zato, ker lahko zapise pobrišemo ali spreminjamo.

Vsak podjetnik bo zagotovo vesel tudi naslednjih daril:

  • nove pisarniške opreme v obliki modernega brezžičnega tiskalnika,
  • seta bluetooth slušalk ali
  • internetne kamere.

Poskusimo lahko tudi z avdio sistemom in zaposlenim v podjetju poleg trdega dela privoščimo tudi malo sprostitve. Raziskave so namreč pokazale, da so zaposleni ob poslušanju glasbe bolj motivirani za delo, prav tako so bolj produktivni.

Nenazadnje pa zagotovo ne bomo zgrešili s kuponom za masažo, karto za ogled koncerta ali kakšne druge prireditve. Izvirna ideja je tudi nakup vstopnice za izobraževanje, ki se ga morda podjetnik želi udeležiti, pa tudi sami lahko ocenite, kaj bi koristilo njegovemu poslu. Morda ga lahko povabite na novoletno zabavo podjetja(kamor ste bili povabljeni), na katerem bo lahko spoznaval nove poslovne partnerje.

Vir: Pacific Daily News, US News and World Report

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje