Privarčujte na stroških goriva

Ali ste doživeli pravo nočno moro, ko ste se nazadnje peljali mimo bencinske črpalke? Za večino majhnih podjetij stroški goriva močno zmanjšujejo dobiček, zato vam v nadaljevanju predstavljamo 6 nasvetov za zmanjšanje stroškov goriva.
Privarčujte na stroških goriva

Privarčujte na stroških goriva. (Vir slike: sxc.hu)

1. Nikar na prvo bencinsko črpalko

V kolikor vas poslovne poti peljejo po različnih državah po Evropi se že v naprej pozanimajte katere države imajo najcenejši bencin. Na tak način boste prihranili kar nekaj evrov.

2. Prodajte vozni park

V kolikor sami skrbite za dostavo pošiljk, preverite, morda bi vas ceneje prišlo, da najamete storitev dostave.

3. Pot planirajte v naprej

V naprej imejte začrtano pot, saj na tak način ne boste delali nepotrebnih ovinkov. Prav tako je dobro, da si vse sestanke in dostave iz istega konca Slovenije ali Evrope uredite na isti dan.

4. Vozite počasneje

Pri hitri vožnji imate več porabe, zato pričnite voziti malenkost počasneje.

5. Delo od doma

V kolikor imate do pisarne precej dolgo pot, razmislite o delu od doma. Tako zase kot za svoje zaposlene lahko ustvarite urnike, kjer dvakrat na teden delate od doma.

6. Webinar

Manjše treninge oz. izobraževanja lahko opravite kar preko webinarjev (seminarjev, ki potekajo preko spleta), tudi na tak način boste privarčevali na stroških goriva.

Vir: entrepreneur.com

Oznake: , ,
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje