Profesionalni sokovnik Hurom za počasno sočenje sadja in zelenjave

Hladno stiskan sok iz juicerja za počasno sočenje sadja in zelenjave ima svež okus, ki se ne more primerjati s sokovi iz centrifugalnih ožemalnikov. Počasno sočenje je zadolženo tudi za to, da se v soku ohranijo vsa hranila z vitamini, minerali in encimi, ki jih telo potrebuje za zdravje.
profesionalni-sokovnik-hurom

Profesionalni sokovnik Hurom za počasno sočenje sadja in zelenjave

Konvencionalni centrifugalni juicerji uporabljajo ostra rezila, ki jih vrtijo na visokih obratih in meljejo sadje in zelenjavo. Visoka temperatura povzroči oksidacijo in uniči vse koristne encime v napitku. Tudi sok, ki ni prave konsistence, je zaradi tega užiten le krajši čas. Centrifugalni blenderji tudi niso tako učinkoviti pri mletju zeleno listnate zelenjave, so precej glasni in ne nudijo optimalnega izkoristka soka. Kako pa deluje revolucionarni sokovnik Hurom za počasno in hladno stiskanje sokov?

Počasno sočenje in hladno stiskanje sadja in zelenjave

Visokokakovostni sokovnik Hurom ne melje sadja in zelenjave z ostrimi rezili pri visokih obratih, temveč živila stiska in mečka, zato da bi izkoristil čim več vsebine. Počasno stiskanje se odvija pri nizkih obratih, zato se ne ustvarja visoka temperatura, čeprav je na drugi strani motor zelo močen. Hladno stiskani sokovi zato zadržijo vse vitamine, minerale in encime, ki so v sadju in zelenjavi.

Gre za nekakšen naravni proces stiskanja, kot če bi ročno ožemali in stiskali sadje in zelenjavo. Zato imajo sokovi tudi bolj svež okus, lahko pa jih pustimo v hladilniku do tri dni in bodo še vedno sveži, saj v postopku stiskanja ni prišlo do oksidacije in se napitki zato ne pokvarijo prej kot v treh dneh. Napitki imajo tudi boljšo konsistenco, saj pulpa ustvari boljšo gostoto z večjim izkoristkom živil.

Sokovnik Hurom – ali nudi samo pripravo sokov?

Z juicerjem lahko pripravimo bolj goste ali manj goste napitke, smoothije in sokove iz vseh vrst sadja in zelenjave. Njegova moč in tehnologija hladnega stiskanja omogoča tudi učinkovito mehčanje zeleno listnate zelenjave. Pripravimo lahko tudi mleka iz soje ter bananina mleka.

Z ožemalnikom lahko pripravimo tudi različne deserte, kot so sladoledi v različnih okusih in frapeji. Močan motor lahko pripravi tudi rastlinska mleka iz oreščkov, kot je na primer mandljevo mleko. Ustvarimo lahko tudi sirupe, marmelade, paradižnikovo mezgo, tofu in razne zelenjavne juhe. Pripravimo lahko tudi pasirano otroško hrano, marinade, razne omake in drugo.

Enostavno sestavljanje in čiščenje blenderja

Počasni juicer je sestavljen iz sklopa komore za stiskanje sestavin, polža, cedila za sok in predilne krtače ter sklopa motorja z izmeničnim tokom, ki ustvarja minimalen hrup. Oba predela sta snemljiva, kar olajšuje razstavljanje in ponovno sestavljanje kuhinjskega aparata. Blender je opremljen tudi z naprednim sistemom varnostne ključavnice, ki onemogoča vklop motorja, če vsi deli niso pravilno pritrjeni na svoje mesto.

Juicer lahko hitro očistimo tudi z zaprtim pokrovčkom za sok, kar je značilnost, ki omogoča veliko bolj priročno sočenje sadja in zelenjave. Aparat lahko očistimo s čistilno ščetko in speremo pod tekočo vodo. Sestavni deli so snemljivi, zato jih lahko temeljito očistimo. Profesionalni sokovnik Hurom pa je na voljo za dnevni najem z naročilom storitve preko spletne trgovine Barbarella, ki nudi še ostale modele blenderjev, ožemalnikov in sokovnikov.

sokovnik-sana

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje