Zvišali so se prispevki za socialno varnost samozaposlenih

Sam svoj pravnik – obvezna dokumentacija za vsakega podjetnika

Z ustreznimi pravnimi akti se zaščitite pred potencialnimi nevšečnostmi, dodatnimi stroški in izgubo časa.
Verlag Dashöfer priročnik

Sam svoj pravnik – obvezna dokumentacija za vsakega podjetnika. (Vir slike: Pixabay)

Skladno z aktualno zakonodajo morate posamezni poslovni subjekti sprejeti kar nekaj internih aktov, kot so denimo pisna izjava o varnosti z oceno tveganja, pravilnik o preprečevanju trpinčenja na delovnem mestu, pravilnik o računovodstvu, v nekaterih primerih tudi pravilnik o varstvu osebnih podatkov. Enako pomembni so priporočljivi akti, za katere velja, da zakonsko njihov sprejem ni nujen, a vendarle pomembno ščitijo podjetje pri poslovanju, sploh pri zaščiti poslovnih skrivnosti.

Ne pozabite – pravno ustrezno urejena dokumentacija je glavna varovalka vsakega podjetnika pred potencialnimi nevšečnostmi, dodatnimi stroški in izgubo časa!

Pravno preverjeni vzorci dokumentacije na enem mestu

V online priročniku Pravilniki, sklepi in akti v podjetju najdete več kot 200 pravno preverjenih vzorcev, ki jih potrebujete za vaše poslovanje. S portala jih enostavno prenesete in prilagodite potrebam vašega podjetja.

Vsebine so prilagojene tako za majhna kot tudi velika podjetja, posebej označene pa so tudi specifike za samostojne podjetnike. Vse vsebine so redno posodobljene in zato zajamčeno skladne z aktualno zakonodajo.

V online priročniku so dostopni še strokovni komentarji pravne podlage vzorcev, prečiščeni pravni predpisi in praktična študijska gradiva. Svoje konkretno vprašanje lahko zastavite tudi pravnemu strokovnjaku, ki vam bo brezplačno pisno odgovoril v najkrajšem možnem času.

Bralci portala mladipodjetnik.si si 12-mesečno naročnino lahko zagotovite s kar 50-% popustom in za dostop odštejete le 99 EUR + DDV (redna cena 198 EUR + DDV)! Naročite TUKAJ >>

Želite biti na tekočem o vseh informacijah, pomembnih za vaše poslovanje? Naročite se na brezplačni e-časopis, ki vas bo mesečno seznanjal z vsemi novostmi s področja samostojnega podjetništva! PRIJAVA >>

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje