SAOP miniMAX po 5 letih delovanja uporablja prek 10.000 organizacij

Recesija je spodbudila vlaganja manjših organizacij v učinkovite informacijske rešitve. Ob 33-odstotni rasti uporabnikov je inovativni spletni program miniMAX najhitreje rastoč poslovni informacijskimi sistem v Sloveniji.
SAOP miniMAX po 5 letih delovanja uporablja prek 10.000 organizacij

Rešitev za mala podjetja in računovodske servise – spletni računovodski program miniMAX.

Podjetje SAOP, vodilni proizvajalec poslovnih programov za podjetja in javne ustanove, je sporočilo, da njihov spletni poslovni program miniMAX uporablja že 10.016 organizacij. Gre za program z najhitrejšo rastjo števila uporabnikov v zadnjem obdobju, ki korenito spreminja merila majhnih podjetij glede informacijske podpore pri poslovanju.

Poleg izboljšav poslovanja organizacij v zasebnem in javnem sektorju, je miniMAX pomembno prispeval k utrditvi modela e-računovodstva, ki prek elektronskega poslovanje med strankami in računovodskimi servisi odpira prostor za nove in cenovno ugodnejše računovodske storitve.

Število uporabnikov miniMAXa se je v enem letu povečalo za 33%. K rasti je bistveno prispevala tudi gospodarska kriza, saj organizacije danes bolj kot kdajkoli prej iščejo inovativne cenovno ugodne rešitve, s katerimi bi izboljšale preglednost poslovanja, znižale stroške in povečale učinkovitost.

„Zaradi oteženih pogojev poslovanja želijo podjetniki, pa tudi društva in zavodi poceniti poslovanje in imeti predvsem boljši pregled nad prihodki in stroški“ je povedal Marko Češnovar, vodja prodaje miniMAX v SAOP. „Po drugi strani pa želijo računovodski servisi, ki izvajajo storitve za segment manjših organizacij prek e-računovodstva, kot ga podpira miniMAX, povečati produktivnost in ponuditi nove storitve, ki jim omogočajo ustvarjanje novih prihodkov in pridobivanje strank.“

SAOP je pri svojih poslovnih rešitvah zavezan stalnim izboljšavam in razvoju novih funkcionalnosti. Tako bodo decembra poslali na trg novo različico sistema miniMAX 10. Izboljšave pri zadnji generaciji so usmerjene predvsem v optimizacijo delovanja osrednjega sistema. S tem bodo lahko, ob nadaljnjem hitrem povečevanju števila uporabnikov, ki bo naraščalo predvsem na račun širjenja modela e-računovodstva in uporabe miniMAXa na trgih izven Slovenije, strankam zagotovili še naprej hitro in zanesljivo delovanje programa.

SAOP spada med slovenska podjetja, ki ponujajo zelo napredno tehnologijo računalništva v oblaku. Poleg rešitve miniMAX, je SAOP kot storitev v oblaku že ponudil tudi poslovno rešitev iCenter za srednje in velike organizacije. Računalništvo v oblaku predstavlja optimalno rešitev za manjša in srednje velika podjetja, je pa še v vzponu, zato lahko pričakujemo, da se je bo v prihodnje posluževalo vedno več podjetij.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje