Še vedno uporabljate gmail kot poslovni e-naslov?

Življenje brez e-pošte si je danes zelo težko predstavljati, pravzaprav lahko z gotovostjo trdimo, da je to praktično nemogoče; samo poglejte v vaš poštni predal in preverite, koliko komunikacije ste na zasebnem in poslovnem nivoju izmenjali v preteklem tednu!
Se-vedno-uporabljate-gmail-kot-poslovni-e-naslov

Ali še vedno uporabljate gmail kot poslovni e-naslov? (Vir slike: Pixabay.com)

Sploh pa – koliko poslovnih sodelovanj, ponudb, pogodb ste (in še boste) prejeli na vaš e-naslov? In čeprav vaš e-naslov pogosto predstavlja prvi stik potencialnih partnerjev in strank z vašim podjetjem, še vedno vse preveč podjetnikov za “poslovni” e-mail uporablja kar gmail.com, torej imepodjetja@gmail.com, namesto e-naslova na lastni domeni.

Na prvi pogled se morda zdi, da s tem ni nič narobe; Gmail poznamo in uporabljamo vsi, vzpostavitev je poleg tega enostavna in brezplačna… A po drugi strani lahko ravno to uničuje podobo vašega podjetja, saj je e-naslov na lastni domeni odraz profesionalnosti in kredibilnosti, hkrati s tem pa poskrbite tudi za prepoznavnost znamke!

Se e-naslovu na lastni domeni izogibate zato, ker nimate spletne strani? Potem imamo za vas odlično novico: spletne strani ne potrebujete, potrebujete samo izbrano domeno ter gostovanje, prilagojeno e-pošti! To, ki smo ga razvili na Domovanju, med drugim omogoča tudi predale, ki so veliki kar do 50 GB!

Poslovni e-naslov in primeri dobre prakse

Če spadate med tiste, ki za poslovni naslov uporabljate Gmail, Yahoo, Hotmail ali katerega izmed njihovih bližnjih ali daljnih sorodnikov, berite dalje. Katere so prednosti, ki vam jih prinaša e-naslov na lastni domeni?

Potrebujem večje e-mail predale, zato uporabljam Gmail

Najpogostejši izgovor, ki ga slišimo od podjetnikov, ki še vedno uporabljajo Gmail, je velikost e-mail predala in dostop do sporočil na različnih napravah. V novih paketih e-mail gostovanja, ki smo ga razvili pri Domovanju, smo rešili tudi to težavo. Zakupite lahko namreč predale, ki so veliki do neverjetnih 50 GB. Tako lahko do vseh sporočil dostopate na vseh napravah, kjerkoli in kadarkoli!

Večja kredibilnost podjetja

Na Gmailu si lahko vsak ustvari e-naslov, ki vsebuje ime vašega podjetja ali blagovne znamke: mladipojetnik86@gmail.com, mladipodjetniksi@gmail.com, mp-ljubljana@gmail.com … možnosti je neskončno in na tak način se lahko vsakdo predstavlja za nekoga iz Mladega podjetnika, čeprav je lahko v resnici iz konkurenčnega podjetja ali pa se želi kako drugače okoristiti. Mogoče se vas bivši zaposleni želi samo malo hecati?

Z uporabo e-naslova na lastni domeni se temu tveganju izognete, saj morate biti za kreiranje e-poštnega predala seveda v prvi vrsti tudi lastnik izbrane domene!

Boljša prepoznavnost vaše blagovne znamke

Pravi podjetniki bodo izkoristili vsako priložnost, ki bo uspešno pripomogla k prepoznavnosti podjetja ali blagovne znamke. Samo pomislite, kje vse je (ali bo) objavljen vaš e-naslov: vizitke, spletna stran, letaki, nalepke na avtomobilih, kombijih, tovornjakih … Ali ni bolje, če delate reklamo svojemu podjetju in ne Gmailu? Poleg tega lahko e-naslove krasno prilagodite po sistemu, ki bo konsistenten za vse v podjetju (če imate več zaposlenih) in si jih bodo stranke tudi lažje zapomnile, recimo: ime.priimek@podjetje.si ali ime@podjetje.si

Pustite profesionalen vtis

Posledica vsega naštetega je seveda profesionalni vtis, ki ga pustite v komunikaciji z vašimi strankami; poslovni e-naslov na Gmailu že od daleč nakazuje na neprofesionalen odnos. Situacija je nenazadnje zelo podobna temu, kot če bi imeli spletno stran na WordPress ali Wix poddomeni. In potem bi se čudili, da vas nihče ne jemlje resno…

Enostavna rešitev: gostovanje, prilagojeno za vašo e-pošto

E-mail gostovanje, ki smo ga razvili na domovanje.com ,je zato odlična priložnost za vse, ki iščete praktično in ugodno rešitev za gostovanje vaše e-pošte! S pomočjo personaliziranih navodil, ki smo jih za vas pripravili , je vzpostavitev izredno enostavna. Še več – za najbolj priljubljene e-poštne odjemalce je na voljo avtomatska vzpostavitev!

Ker se na Domovanju zelo dobro zavedamo, kakšne so potrebe poslovnih uporabnikov, smo gostovanje za e-pošto zasnovali tako, da boste do prejetih in poslanih sporočil lahko dostopali na vseh napravah in operacijskih sistemih. Naši napredni filtri bodo prestregli vsiljeno pošto (spam). Zavedamo se tudi, kako pomembna je vaša zasebnost in varnost, naj poudarimo, da vaših podatkov ne bomo nikoli delili z oglaševalci!

Skratka, izgovorov več ni in ne pozabite, čakajo vas predali, ki so veliki kar do 50 GB!

E-mail gostovanje lahko naročiš tukaj!

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje