Shark Tank: Neizprosna bitka investitorjev za mladega podjetnika

Pred nekaj dnevi se je investitorjem na ameriškem resničnostnem šovu Shark Tank predstavil poslovnež Bruno Francois. S svojo poslovno idejo je v hipu prepričal investitorje in med njimi se je v hipu vnela neizprosna bitka za njegovo naklonjenost. Kako se je končalo, si poglejte v posnetku.
Shark Tank: Neizprosna bitka investitorjev za mladega podjetnika

Shark Tank: Neizprosna bitka investitorjev za mladega podjetnika (Vir slike: YouTube.com)

Pred nekaj dnevi je v ameriškem resničnostnem šovu Shark Tank pred investitorji nastopil poslovnež Bruno Francois in zbranim predstavil mobilno aplikacijo, imenovano Cycloramic. Gre za edinstveno programsko opremo, ki lahko mobilnik s pomočjo njegovega lastnega vibriranja zavrti na mestu, pri tem pa fotografira okolico in na ta način ustvari čudovite panoramske fotografije okolice.

Odlična predstavitev in zanimiv produkt sta v hipu navdušila investitorje in tudi številne gledalce pred televizijskimi zasloni, ko pa je Francois dokazal, da za njegovim projektom stojijo tudi zgovorni poslovni rezultati, so investitorji vedeli, da mladega startupa z velikim potencialom nikakor ne smejo izpustiti iz rok!

Začela se je huda bitka med njimi in kljub temu da je Francois sprva želel pridobiti zgolj 90 tisoč dolarjev investicije v zameno za 5 odstotkov deleža v podjetju, so ponudbe, ki jih je prejel, segale v nebo – multimilijonar Mark Cuban je v zameno za 30 odstotni delež ponudil celo 1 milijon dolarjev! 

Kako se je zgodba razpletla, si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , , , ,