Shark Tank: Neizprosna bitka investitorjev za mladega podjetnika

Pred nekaj dnevi se je investitorjem na ameriškem resničnostnem šovu Shark Tank predstavil poslovnež Bruno Francois. S svojo poslovno idejo je v hipu prepričal investitorje in med njimi se je v hipu vnela neizprosna bitka za njegovo naklonjenost. Kako se je končalo, si poglejte v posnetku.
Shark Tank: Neizprosna bitka investitorjev za mladega podjetnika

Shark Tank: Neizprosna bitka investitorjev za mladega podjetnika (Vir slike: YouTube.com)

Pred nekaj dnevi je v ameriškem resničnostnem šovu Shark Tank pred investitorji nastopil poslovnež Bruno Francois in zbranim predstavil mobilno aplikacijo, imenovano Cycloramic. Gre za edinstveno programsko opremo, ki lahko mobilnik s pomočjo njegovega lastnega vibriranja zavrti na mestu, pri tem pa fotografira okolico in na ta način ustvari čudovite panoramske fotografije okolice.

Odlična predstavitev in zanimiv produkt sta v hipu navdušila investitorje in tudi številne gledalce pred televizijskimi zasloni, ko pa je Francois dokazal, da za njegovim projektom stojijo tudi zgovorni poslovni rezultati, so investitorji vedeli, da mladega startupa z velikim potencialom nikakor ne smejo izpustiti iz rok!

Začela se je huda bitka med njimi in kljub temu da je Francois sprva želel pridobiti zgolj 90 tisoč dolarjev investicije v zameno za 5 odstotkov deleža v podjetju, so ponudbe, ki jih je prejel, segale v nebo – multimilijonar Mark Cuban je v zameno za 30 odstotni delež ponudil celo 1 milijon dolarjev! 

Kako se je zgodba razpletla, si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje