Shop or Drop med najbolj vročimi slovenskimi aplikacijami!

Zmagovalci 12. slovenskega tekmovanja Imagine Cup v kategoriji Inovacije, so objavili mobilno aplikacijo Shop or Drop, ki se je že v prvem dnevu povzpela na lestvico najbolj vročih brezplačnih aplikacij v Sloveniji.
Shop or Drop med najbolj vročimi slovenskimi aplikacijami!

Shop or Drop – med najbolj vročimi slovenskimi aplikacijami! (Vir slike: arhiv shop or Drop)

Shop or Drop se tako strmo vzpenja po lestvici najbolj popularnih brezplačnih aplikacij in se trenutno pozicionira celo pred popularnim WhatsApp-om in Swyp-om med slovenskimi uporabniki.

Z aplikacijo nad dilemo pri nakupovanju oblačil

Kadar naj bi se pri nakupovanju znašli v dilemi in bi želeli pomoč, ustvarjalci omenjene aplikacije predlagajo, da lahko preprosto zaženete aplikacijo Shop or Drop, se fotografirate in fotografijo pošljete izbranim prijateljem. Ti dobijo t.i. ‘push notification’ in lahko takoj odgovorijo s ‘Shop’ (kupi) ali ‘Drop’ (opusti). Tako boste, menijo ustvarjalci, tudi ko se po nakupih odpravite sami, vedno dobili nasvete prijateljev hitro in enostavno.

                                       Vir fotografije: arhiv Shop or Drop

Brezplačna aplikacija na voljo vsem uporabnikom mobilne platforme iOS

Aplikacija je brezplačna in je na voljo za mobilno platformo iOS (Apple iPhone, iPad in iPod), medtem ko bo za Andorid na voljo predvidoma v začetku prihodnjega leta. Snovalci aplikacije Shop or Drop so sicer razvili že več uspešnih aplikacij iz področja mode in lepote: Nail designs, Jewlery designs, Make Up designs, ki so priljubljene predvsem med uporabniki v Zduženih državah Amerike, kamor ciljajo tudi z aplikacijo Shop or Drop.

Ciljna skupina mlajših uporabnikov, med 14 in 25 let

»Seveda smo veseli, da je aplikacija na voljo širši javnosti, vendar se zdaj pravo delo še začne začne. Čim hitreje želimo preizkusiti v praksi vse marketinške taktike za pridobivanje uporabnikov in najbolj učinkovite intenzivirati ter uporabiti najbolj globalno,« pojasnjuje članica ekipe, Maša Judar. Z aplikacijo Shop or Drop sicer ciljajo na mlajše uporabnike, v starostni skupini med 14 in 25 let, primarno dekleta, čeprav »po naši raziskavi tudi fantom tak način nakupovanja ni tuj,« še doda Judarjeva.

Aplikacijo lahko snamete tukaj >>

Oznake:,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje