Slovenska novost na Kickstarterju: ovulacijski koledar Freya

Na Kickstarterju je zaživel nov slovenski projekt: ekipa iz podjetja HedgeHog je predstavila svojo najnovejšo mobilno aplikacijo - ovulacijski koledar Freya, s katerim lahko ženske na povsem enostaven način spremljajo svoj menstrualni ciklus in načrtujejo nosečnost.
Slovenska novost na Kickstarterju: ovulacijski koledar Freya

Slovenska novost na Kickstarterju: ovulacijski koledar Freya (Vir slike: Kickstarter)

Cilj podjetja HedgeHog je doseči 5 tisoč britanskih funtov. V kolikor bo ekipa še pred 28. avgustom 2014 uspela zbrati zastavljeni znesek, bo sledilo doseganje tako imenovanih podaljšanih ciljev, s katerimi bodo svojim podpornikom na Kickstarterju dodali dodatne funkcionalnosti: nove jezike in funkcije ter sveže nagrade.

Aplikacija, ki je izrazito minimalistično ustvarjena, bo sprva namreč na voljo le angleško govorečim uporabnikom, ki imajo mobilnik z operacijskim sistemom iOS 7 ali novejšo verzijo.

Podprite ekipo HedgeHog na Kickstarterju >>

In v čem se ovulacijski koledar Freya razlikuje od številnih ostalih tovrstnih koledarjev, ki že obstajajo na tržišču? Po mnenju ustvarjalcev je glavna razlika predvsem v tem, da uporabnicam omogoča lažje spremljanje menstrualnega ciklusa, saj le-tega ne prikazuje v obliki tabele, temveč uporablja prikaz v obliki kroga. Po mnenju članov ekipe HedgeHog je namreč krog veliko bolj primeren način za grafično predstavitev časa – v nasprotju z vrsticami in stolpci v tabeli.

Podprite ekipo HedgeHog na Kickstarterju >>

Oznake:, ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje