Slovenski fantazijski šport

Izgleda, da smo tudi Slovenci dobili internetni fantazijski šport. In to celo Formulo ena, ki velja za dobro spremljano tekmovanje pri nas. Gre za stran F1Rent.si.
Slovenski fantazijski šport

F1Rent: bo zaživelo?

Fantazijske športne lige so v tujini zelo priljubljene, seveda še najbolj v ZDA. Tam sta na prvem mestu predvsem ameriški nogomet in baseball. Uporabnik sestavi svojo ekipo iz igralcev vseh klubov, sezona oziroma tekme pa so vezane na resnične dogodke. Podobno je pri fantazijski Formuli 1, torej sestavimo ekipo, kjer izberemo dva voznika in eno ekipo, ki ne smejo biti povezani (torej voznika ne smeta biti tudi v resnici v tej ekipi in ne smeta v resničnosti biti v isti ekipi), nakar se uspeh meri glede na dejanski rezultat teh dveh voznikov. Glede na to, da se čez manj kot deset dni začne nova sezona, je stran prišla na dan ravno v pravem trenutku.

Kako se bo fantazijski šport odnesel na sončni strani alp pa bomo še videli.


Več na: F1Rent

SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje