Slovenski TMG-BMC med vidnejšimi razvijalci

Prenosna tehnologija, ki ljudem olajša razne zdravstvene tegobe, v zadnjem času postaja močno priljubljena med podjetniki in razvijalci, kar zagotovo razveseljuje tiste, ki jim tovrstna tehnologija pride prav. Z razvojem takšnih rešitev se ukvarja tudi slovensko podjetje TMG-BMC d.o.o.

Že večkrat se je pokazalo, da je prav ukvarjanje s tehnologijami s področja zdravstva ena izmed panog, ki jih niti recesija ne more prizadeti. Prav nasprotno – v tovrstne vode se podaja čedalje več podjetnikov in razvijalcev, pa tudi investitorjev in mentorjev. Panoga se širi izredno hitro in pričakujejo, da bo do leta 2016 na tem področju zaposlenih kar 18 odstotkov več ljudi kot danes.

Potenciala v svoji panogi se zagotovo dobro zaveda tudi hitro rastoče slovensko podjetje TMG-BMC d.o.o., ki se ukvarja z razvojem inovativnih produktov in storitev na področju metode zaznavanja kontraktilnih lastnosti mišic. Njihove storitve so že močno priljubljene v vrhunskem športu, kjer sodelujejo z več zvenečimi športnimi imeni, tako v tujini kot tudi v Sloveniji.

S svojimi produkti in storitvami ciljajo predvsem na vrhunske športnike, močno pa bodo tudi olajšali delo medicincem in fizioterapevtom, ki se ukvarjajo z rehabilitacijo. Gre torej za področje, ki bo vedno aktualno!

Vir: Information Week

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje