Slovenski Toshl v Silicijevo dolino!

Med 25 podjetji, ki so jih pri 500 Startup podprli z investicijo in s povabilom v Silicijevo dolino, se je znašel tudi slovenski Toshl. Gre za mobilno aplikacijo, ki preko prijaznega vmesnika spremlja porabo vaših osebnih financ.
Slovenski Toshl v Silicijevo dolino!

Aplikacija za vse, ki potrebujete nadzor nad osebnimi financami.

Čeprav so v začetkih vsa sredstva dobrodošla in bodo namenjena tekočim stroškom podjetja, se ekipa Toshla najbolj veseli dela z ostalimi podjetniškimi skupinami in mentorji. Direktor Matic Bitenc, tako kot ostali podjetniški kolegi, največjo vrednost opazi v izmenjavi dobrih praks, nasvetih izkušenejših podjetnikov in v morebitnih sodelovanjih z ostalimi udeleženci. Vse to zaokroži še dejstvo, da tovrstne investicije podjetje zarišejo na zemljevid tveganih kapitalistov, kar posledično pomeni večjo prepoznavnost in možnost novih investicij.

Kaj je Toshl?

Toshl je aplikacija, ki spremlja porabo vaših osebnih sredstev. Stroške lahko organizirate v skupine, jih časovno spremljate in jih preprosto označujete.  Za varnost podatkov poskrbijo s shranjevanjem v oblak. Zelo priročna je funkcija proračuna oz. budžeta, s katero si omejite porabo osebnih sredstev in tako vedno vidite višino denarja, ki jo še imate na razpolago. Aplikaciji prav tako ne manjka izvoz podatkov.

Aplikacijo si uporabniki pametnih telefonov že lahko prenesejo. Prirejena je tako za iPhone, kot BlackBerry uporabnike. Izvzeti niso niti uporabniki Windows Mobile, Androida in Nokijinega Symbiana.

Vir: Netokracija.com in Toshl.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje