Slovenski Toshl v Silicijevo dolino!

Med 25 podjetji, ki so jih pri 500 Startup podprli z investicijo in s povabilom v Silicijevo dolino, se je znašel tudi slovenski Toshl. Gre za mobilno aplikacijo, ki preko prijaznega vmesnika spremlja porabo vaših osebnih financ.
Slovenski Toshl v Silicijevo dolino!

Aplikacija za vse, ki potrebujete nadzor nad osebnimi financami.

Čeprav so v začetkih vsa sredstva dobrodošla in bodo namenjena tekočim stroškom podjetja, se ekipa Toshla najbolj veseli dela z ostalimi podjetniškimi skupinami in mentorji. Direktor Matic Bitenc, tako kot ostali podjetniški kolegi, največjo vrednost opazi v izmenjavi dobrih praks, nasvetih izkušenejših podjetnikov in v morebitnih sodelovanjih z ostalimi udeleženci. Vse to zaokroži še dejstvo, da tovrstne investicije podjetje zarišejo na zemljevid tveganih kapitalistov, kar posledično pomeni večjo prepoznavnost in možnost novih investicij.

Kaj je Toshl?

Toshl je aplikacija, ki spremlja porabo vaših osebnih sredstev. Stroške lahko organizirate v skupine, jih časovno spremljate in jih preprosto označujete.  Za varnost podatkov poskrbijo s shranjevanjem v oblak. Zelo priročna je funkcija proračuna oz. budžeta, s katero si omejite porabo osebnih sredstev in tako vedno vidite višino denarja, ki jo še imate na razpolago. Aplikaciji prav tako ne manjka izvoz podatkov.

Aplikacijo si uporabniki pametnih telefonov že lahko prenesejo. Prirejena je tako za iPhone, kot BlackBerry uporabnike. Izvzeti niso niti uporabniki Windows Mobile, Androida in Nokijinega Symbiana.

Vir: Netokracija.com in Toshl.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

Vse za podjetje