Slovenski Toshl v Silicijevo dolino!

Med 25 podjetji, ki so jih pri 500 Startup podprli z investicijo in s povabilom v Silicijevo dolino, se je znašel tudi slovenski Toshl. Gre za mobilno aplikacijo, ki preko prijaznega vmesnika spremlja porabo vaših osebnih financ.
Slovenski Toshl v Silicijevo dolino!

Aplikacija za vse, ki potrebujete nadzor nad osebnimi financami.

Čeprav so v začetkih vsa sredstva dobrodošla in bodo namenjena tekočim stroškom podjetja, se ekipa Toshla najbolj veseli dela z ostalimi podjetniškimi skupinami in mentorji. Direktor Matic Bitenc, tako kot ostali podjetniški kolegi, največjo vrednost opazi v izmenjavi dobrih praks, nasvetih izkušenejših podjetnikov in v morebitnih sodelovanjih z ostalimi udeleženci. Vse to zaokroži še dejstvo, da tovrstne investicije podjetje zarišejo na zemljevid tveganih kapitalistov, kar posledično pomeni večjo prepoznavnost in možnost novih investicij.

Kaj je Toshl?

Toshl je aplikacija, ki spremlja porabo vaših osebnih sredstev. Stroške lahko organizirate v skupine, jih časovno spremljate in jih preprosto označujete.  Za varnost podatkov poskrbijo s shranjevanjem v oblak. Zelo priročna je funkcija proračuna oz. budžeta, s katero si omejite porabo osebnih sredstev in tako vedno vidite višino denarja, ki jo še imate na razpolago. Aplikaciji prav tako ne manjka izvoz podatkov.

Aplikacijo si uporabniki pametnih telefonov že lahko prenesejo. Prirejena je tako za iPhone, kot BlackBerry uporabnike. Izvzeti niso niti uporabniki Windows Mobile, Androida in Nokijinega Symbiana.

Vir: Netokracija.com in Toshl.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje