Socialna mreža za podjetne

Social networking zadnja leta močno zaznamuje dogajanje na spletu. Od davnega oktobra 1994 je online entrepreneur.com, ki ga mnogi poznajo kot odličen vir za vsakega, ki se v poslovni svet podaja ali pa je v njem že dlje časa.
Socialna mreža za podjetne

Nudi vam veliko koristnih informacij.

Ponudba na straneh je pestra. Pravzaprav gre za kombinacijo socialne mreže in baze vseh mogočih podatkov, povezanimi s podjetništvom.

Posebej so se potrudili pri pomoči tistim, ki podjetja šele ustanavljajo. Najti je moč številne priročnike, članke in koristne povezave, nenazadnje pa lahko zastavite vprašanje tudi strokovnjakom, v kolikor v njihovi mreži niste že sami našli sogovornikov po svoji izbiri.  Stran je močno obiskana, ima precej aktivnih obiskovalcev. Preko strani se tudi prodajajo in kupujejo podjetja, poslovne ideje…

Povezani so tudi s stranjo za ženski poslovni svet, ki ima sicer bistveno manj obiska kot entrepreneur.com, vendar je ta bolj konstanten. Stran je pet let mlajša, kljub zanimivim vsebinam očitno spregledana, saj nanjo kažeta zelo malo zunanjih povezav.
Slabost obeh strani je počasno nalaganje. Stran je namenjena predvsem manjšim podjetnikom. Glede na to, da je manjše podjetje v ZDA nekaj drugega kot manjše podjetje v Sloveniji, bi večina slovenskih podjetij spadala v njihovo kategorijo.

 

 

 

 

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje