Ugodno fotokopiranje z najemom multifunkcijske naprave

Ugodno fotokopiranje je mogoče doseči z mesečnim najemom multifunkcijske naprave, ki poleg te storitve opravlja še ostale funkcije, kot je tiskanje, skeniranje in pošiljanje faksa. Ker tiskalniki ne nudijo opcije za kopiranje dokumentov, preostane podjetjem le uporaba dveh različnih naprav, kopirnega stroja in multifunkcijske naprave.
fotokopiranje

Ugodno fotokopiranje z najemom multifunkcijske naprave

Podjetje ima možnost kopirati dokumente v fotokopirnici, vendar je to precej draga in časovno zamudna opcija. Poleg tega za zaposlene tudi ni priročna možnost, saj morajo oditi iz delovnega mesta, opraviti pot do fotokopirnice in tam počakati, da delavec opravi kopije. V nadaljevanju zato predstavljamo prednosti najema multifunkcijske naprave, ki nudi več različnih funkcij, vključno s kopiranjem dokumentov.

Ali je fotokopiranje na kopirnem stroju stroškovno učinkovito?

Včasih so se v pisarnah večinoma uporabljale posamezne naprave za določeno opravilo. Tako je bil v pisarni kopirni stroj, skener, tiskalnik in naprava za pošiljanje faksa. Danes pa so vse te funkcije združene v visoko zmogljivi multifunkcijski napravi, zato ni potrebe, da bi podjetje kupovalo vsako napravo posebej. Poleg tega je potrebno vsako napravo tudi vzdrževati in kupovati različne materiale, da bi funkcije optimalno delovale.

Tako lahko zaposleni na kopirnem stroju le kopirajo dokumente, nato morajo iti do tiskalnika, da lahko natisnejo dokumente in nenazadnje do skenerja, da dokumente skenirajo. Cenovno in časovno je mnogo boljša opcija najem multifunkcijske naprave, ki se v različnih paketih najema prilagajam potrebam podjetja po tiskanju.

Barvno fotokopiranje z zalogovnikom kartuš

Prednost mesečnega najema multifunkcijske naprave je tudi v tem, da je v fiksno najemnino zajet strošek potrebnega števila barvnih in črno belih izpisov. Poleg tega ponudnik storitve zagotavlja zalogovnik oziroma kartuše s tonerji, zato podjetju ni potrebno skrbeti, da bi zmanjkalo kartuš.

Pri tem pa mu jih tudi ni potrebno kupovati po maloprodajnih cenah pri drugih ponudnikih in zato podjetje prihrani kar nekaj denarja. Najem A3 ali A4 multifunkcijske naprave zagotavlja brezskrbno barvno tiskanje in kopiranje dokumentov. Zaradi napredne tehnologije pa najem omogoča tudi zanesljivo, kakovostno in hitro tiskanje in fotokopiranje dokumentov.

Najem multifunkcijske naprave z odzivnim servisom

Če katera od funkcij na multifunkcijski napravi preneha delovati zaradi mehanske ali programske okvare, tedaj mesečni najem omogoča, da podjetje pokliče serviserje ponudnika na terenu, da pridejo popraviti napako. Storitev servisiranja je brezplačna, prav tako ponudnik podjetju ne zaračuna stroška rezervnih delov, ki jih je potrebno zamenjati. Tako bo tiskanje in fotokopiranje na voljo še v istem delovnem dnevu ali pa nekaj dni kasneje, zato da ne bi prišlo do prekinitev delovnega procesa.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

SIO: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – pogovor z Rokom Staričem, Mladim podjetnikom leta 2018

31.03.2020 od 10:00 do 12:00
SIO: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – pogovor z Rokom Staričem, Mladim podjetnikom leta 2018

V zadnjem času govorimo pretežno o koronavirusu in o ukrepih države v smeri preprečitve gospodarskih posledic. Da nekoliko presekamo to prakso in prispevamo malo optimizna, smo se odločili, da za vas pripravimo pogovor z Rokom Staričem, ROK'S NUT BUTTER d.o.o., uspešnim mladim podjetnikom, ki smo mu leta 2018 podelili naziv Mladi podjetnik leta. Pogovor bo potekal prek webinarja, udeležba je brezplačna, so pa potrebne prijave.
Preberite več >>

Webinar: Koronavirus in vpliv na male podjetnike

31.03.2020 od 16:00 do 18:00
Webinar: Koronavirus in vpliv na male podjetnike

Prepoved opravljanja določenih storitev (frizerstvo, gostinstvo...) na eni strani ter zmanjšanje povpraševanja na drugi strani, so v zadnjih tednih mnoge mlade podjetnike privedle do stanja zmanjšanja prihodkov, in celo totalne blokade prihodkov ter celo zapiranja podjetij. O tem kaj bi se lahko zgodilo v prihodnjih dnevih, tednih in mesecih, se bomo pogovarjali z našimi gosti.
Preberite več >>

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje