Ugodno fotokopiranje z najemom multifunkcijske naprave

Ugodno fotokopiranje je mogoče doseči z mesečnim najemom multifunkcijske naprave, ki poleg te storitve opravlja še ostale funkcije, kot je tiskanje, skeniranje in pošiljanje faksa. Ker tiskalniki ne nudijo opcije za kopiranje dokumentov, preostane podjetjem le uporaba dveh različnih naprav, kopirnega stroja in multifunkcijske naprave.
fotokopiranje

Ugodno fotokopiranje z najemom multifunkcijske naprave

Podjetje ima možnost kopirati dokumente v fotokopirnici, vendar je to precej draga in časovno zamudna opcija. Poleg tega za zaposlene tudi ni priročna možnost, saj morajo oditi iz delovnega mesta, opraviti pot do fotokopirnice in tam počakati, da delavec opravi kopije. V nadaljevanju zato predstavljamo prednosti najema multifunkcijske naprave, ki nudi več različnih funkcij, vključno s kopiranjem dokumentov.

Ali je fotokopiranje na kopirnem stroju stroškovno učinkovito?

Včasih so se v pisarnah večinoma uporabljale posamezne naprave za določeno opravilo. Tako je bil v pisarni kopirni stroj, skener, tiskalnik in naprava za pošiljanje faksa. Danes pa so vse te funkcije združene v visoko zmogljivi multifunkcijski napravi, zato ni potrebe, da bi podjetje kupovalo vsako napravo posebej. Poleg tega je potrebno vsako napravo tudi vzdrževati in kupovati različne materiale, da bi funkcije optimalno delovale.

Tako lahko zaposleni na kopirnem stroju le kopirajo dokumente, nato morajo iti do tiskalnika, da lahko natisnejo dokumente in nenazadnje do skenerja, da dokumente skenirajo. Cenovno in časovno je mnogo boljša opcija najem multifunkcijske naprave, ki se v različnih paketih najema prilagajam potrebam podjetja po tiskanju.

Barvno fotokopiranje z zalogovnikom kartuš

Prednost mesečnega najema multifunkcijske naprave je tudi v tem, da je v fiksno najemnino zajet strošek potrebnega števila barvnih in črno belih izpisov. Poleg tega ponudnik storitve zagotavlja zalogovnik oziroma kartuše s tonerji, zato podjetju ni potrebno skrbeti, da bi zmanjkalo kartuš.

Pri tem pa mu jih tudi ni potrebno kupovati po maloprodajnih cenah pri drugih ponudnikih in zato podjetje prihrani kar nekaj denarja. Najem A3 ali A4 multifunkcijske naprave zagotavlja brezskrbno barvno tiskanje in kopiranje dokumentov. Zaradi napredne tehnologije pa najem omogoča tudi zanesljivo, kakovostno in hitro tiskanje in fotokopiranje dokumentov.

Najem multifunkcijske naprave z odzivnim servisom

Če katera od funkcij na multifunkcijski napravi preneha delovati zaradi mehanske ali programske okvare, tedaj mesečni najem omogoča, da podjetje pokliče serviserje ponudnika na terenu, da pridejo popraviti napako. Storitev servisiranja je brezplačna, prav tako ponudnik podjetju ne zaračuna stroška rezervnih delov, ki jih je potrebno zamenjati. Tako bo tiskanje in fotokopiranje na voljo še v istem delovnem dnevu ali pa nekaj dni kasneje, zato da ne bi prišlo do prekinitev delovnega procesa.

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje