Ugodno fotokopiranje z najemom multifunkcijske naprave

Ugodno fotokopiranje je mogoče doseči z mesečnim najemom multifunkcijske naprave, ki poleg te storitve opravlja še ostale funkcije, kot je tiskanje, skeniranje in pošiljanje faksa. Ker tiskalniki ne nudijo opcije za kopiranje dokumentov, preostane podjetjem le uporaba dveh različnih naprav, kopirnega stroja in multifunkcijske naprave.
fotokopiranje

Ugodno fotokopiranje z najemom multifunkcijske naprave

Podjetje ima možnost kopirati dokumente v fotokopirnici, vendar je to precej draga in časovno zamudna opcija. Poleg tega za zaposlene tudi ni priročna možnost, saj morajo oditi iz delovnega mesta, opraviti pot do fotokopirnice in tam počakati, da delavec opravi kopije. V nadaljevanju zato predstavljamo prednosti najema multifunkcijske naprave, ki nudi več različnih funkcij, vključno s kopiranjem dokumentov.

Ali je fotokopiranje na kopirnem stroju stroškovno učinkovito?

Včasih so se v pisarnah večinoma uporabljale posamezne naprave za določeno opravilo. Tako je bil v pisarni kopirni stroj, skener, tiskalnik in naprava za pošiljanje faksa. Danes pa so vse te funkcije združene v visoko zmogljivi multifunkcijski napravi, zato ni potrebe, da bi podjetje kupovalo vsako napravo posebej. Poleg tega je potrebno vsako napravo tudi vzdrževati in kupovati različne materiale, da bi funkcije optimalno delovale.

Tako lahko zaposleni na kopirnem stroju le kopirajo dokumente, nato morajo iti do tiskalnika, da lahko natisnejo dokumente in nenazadnje do skenerja, da dokumente skenirajo. Cenovno in časovno je mnogo boljša opcija najem multifunkcijske naprave, ki se v različnih paketih najema prilagajam potrebam podjetja po tiskanju.

Barvno fotokopiranje z zalogovnikom kartuš

Prednost mesečnega najema multifunkcijske naprave je tudi v tem, da je v fiksno najemnino zajet strošek potrebnega števila barvnih in črno belih izpisov. Poleg tega ponudnik storitve zagotavlja zalogovnik oziroma kartuše s tonerji, zato podjetju ni potrebno skrbeti, da bi zmanjkalo kartuš.

Pri tem pa mu jih tudi ni potrebno kupovati po maloprodajnih cenah pri drugih ponudnikih in zato podjetje prihrani kar nekaj denarja. Najem A3 ali A4 multifunkcijske naprave zagotavlja brezskrbno barvno tiskanje in kopiranje dokumentov. Zaradi napredne tehnologije pa najem omogoča tudi zanesljivo, kakovostno in hitro tiskanje in fotokopiranje dokumentov.

Najem multifunkcijske naprave z odzivnim servisom

Če katera od funkcij na multifunkcijski napravi preneha delovati zaradi mehanske ali programske okvare, tedaj mesečni najem omogoča, da podjetje pokliče serviserje ponudnika na terenu, da pridejo popraviti napako. Storitev servisiranja je brezplačna, prav tako ponudnik podjetju ne zaračuna stroška rezervnih delov, ki jih je potrebno zamenjati. Tako bo tiskanje in fotokopiranje na voljo še v istem delovnem dnevu ali pa nekaj dni kasneje, zato da ne bi prišlo do prekinitev delovnega procesa.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

29.01.2020 od 16:45 do 20:00
2. HardwareSTART meetup v Katapultu z Anžetom Miklavcem – EQUA

Anže Miklavec je eden izmed najuspešnejših slovenskih mladih podjetnikov. V prvi fazi smo ga spoznali predvsem prek uspešnih kampanj na Kickstarterju, kjer je skupno zbral že preko 1,2 milijona dolarjev sredstev. Ne samo zbral, ampak tudi porabil za dokončanje prototipov in vzpostavitev serijske proizvodnje produktov kot so Goat Mug, Gina ter vsem dobro poznana (pametna) steklenička za vodo EQUA!
Preberite več >>

SIO: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

30.01.2020 od 15:00 do 19:00
SIO: Kadrovski in drugi pravni vidiki poslovanja podjetja

Je vaš posel v vzponu in boste zaposlovali? Morda vaše podjetje že sedaj sestavlja številčna ekipa in se zavedate, da ste s kadrovskimi evidencami nekoliko odlašali? Poleg tega se vam glede poslovanja vašega podjetja še vedno porajajo vprašanja glede pogodb, kako varovati poslovne skrivnosti ali kako odpovedati delovno razmerje? Pred vami je izobraževanje, kjer izveste odgovore ravno na takšna in podobna vprašanja!
Preberite več >>

Vse za podjetje