Ugodno skeniranje na najeti multifunkcijski napravi

Ugodno skeniranje, fotokopiranje in tiskanje lahko podjetje doseže z mesečnim najemom multifunkcijske naprave. Pri tem ponudnik storitve zaračuna fiksno mesečno najemnino, v katero je vključena uporaba tehnologije ter druge storitve, kot je zalogovnik kartuš s tonerjem, hiter in odziven servis ter tehnična podpora.
ugodno-skeniranje

Ugodno skeniranje na najeti multifunkcijski napravi

Stroške tiskanja in drugih funkcij, ki jih nudi multifunkcijska naprava, lahko podjetje dodatno zniža z izbiro paketa po meri. Najem paketa po meri omogoča, da podjetje prilagodi svoje potrebe po tiskanju in plača ceno le za storitve, ki jih potrebuje. Pri tem so na voljo osnovne naprave za tiskanje ter napredna tehnologija, ki je s hitrostjo izpisov in visoko zmogljivostjo primerna za bolj obremenjena delovna mesta.

Ugodno skeniranje na skenerju ali na multifunkcijski napravi?

V primeru, da pisarna za potrebe nemotenega opravljanja dela potrebuje le nekaj skeniranih dokumentov na tedenski ravni, tedaj je bolje, da to funkcijo koristi na navadnem tiskalniku ali pa kupi skener. Če pa delavci v pisarni skenirajo dokumente vsakodnevno ali pa potrebujejo nekaj deset in več izpisov tedensko, tedaj pa je to funkcijo najbolje združiti z ostalimi funkcijami, ki jih nudi multifunkcijska naprava.

To predstavlja tudi stroškovno bolj učinkovito izbiro, kot če bi podjetje za skeniranje kupilo skener, za fotokopiranje kopirni stroj in za tiskanje tiskalnik. Vse te naprave je namreč tudi potrebno vzdrževati in kupovati material za delovanje. Prav tako pa za delavce ni priročno in časovno učinkovito, da morajo posamezna opravila opravljati na samostojnih napravah.

Ugodno skeniranje – hitrost in kakovost izpisov

Podjetja z visoko obremenjenimi delovnimi mesti, ki potrebujejo hitre in kakovostne črno bele in barvne izpise in skenirane dokumente, lahko pri izbranem ponudniku najamejo zmogljive multifunkcijske naprave.

Na voljo so multifunkcijske naprave tako z A4 kot A3 formati papirja za tiskanje, skeniranje in fotokopiranje. Prav tako imajo naprave visoko kapaciteto predala za papir, v katerega je mogoče naložiti tudi 250 listov. Najbolj napredna tehnologija pa omogoča tudi obojestransko skeniranje in tiskanje dokumentov.

Stroškovno učinkovit najem multifunkcijske naprave

V fiksno mesečno najemnino je vključena postavitev multifunkcijske naprave, pri čemer tehnična podpora nastavi vse programske sheme in tehnologijo poveže z računalniki. Poleg tega je podjetju ves čas na voljo hiter in odziven servis, ki je zadolžen za popravilo programskih in mehanskih napak, kadarkoli se le-te pojavijo.

V ceno mesečnega najema je vključena tudi uporaba kartuše s tonerjem. Inovativna tehnologija kartuše omogoča optimalno porabo črnila, zato kartuše v času delovanja naprave ni potrebno menjavati. Z vsemi temi storitvami najema, ki so vključene v ceno paketa, lahko podjetje doseže ugodno skeniranje, tiskanje in fotokopiranje ter si zmanjša stroške.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje