Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Na tokratnem, že 25. Startup cafeju, ki bo na sporedu 1. julija 2015 v kavarni Sputnik, boste lahko prisluhnili dvema odličnima sogovornikoma: Danijelu Hubmanau iz startupa Alpstories in Luku Stepanu iz podjetja Gigodesign.
Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Vabljeni na 25. Start-up cafe: GigoDesign & AlpStories

Kaj se zgodi, ko uspešen poslovnež zamenja varno zaposlitev za startup? Nastane eden izmed najobetavnejših slovenskih startupov Alpstories. 

Kaj se zgodi, ko produktni dizajner zamenja londonski startup za delo v velikem in uspešnem slovenskem podjetju Gigodesign? Ustaljen posel prevetri startup duh in nastanejo podjetniški pospeševalnik DesignForward ter mnogi slovenski Kickstarter projekti.

Na tokratni Startup cafe prideta dva odlična sogovornika:

  • Danijel Hubman, ki stoji za startupom Alpstories, prej pa je 20 let skrbel za prodajo in IT v podjetju Studio moderna. Alpstories je pred kratkim dobil tudi nagrado za Najpodjetniško idejo.
  • Luka Stepan, ki je danes kreativni direktor za področje kreativnega dizajna v podjetju Gigodesign. Po študiju v Londonu je prve poslovne izkušnje nabiral prav v britanski prestolnici, kjer je med drugim delal tudi za LG in Samsung. 

V pogovoru z njima boste poizkušali izvedeti:

  • Kaj ju je gnalo, da sta prestopila iz enega sveta v drugega.
  • Ali so startupi in »old biznis« res nekaj popolnoma različnega ali gre le za dve plati istega kovanca?
  • Kaj se startupi lahko naučijo od oldbiznisa in oldbiznis od startupov?
  • Kako je Hubman uspel sestaviti ekipo in z njo pričet osvajati svet kozmetike?
  • Kako se Stepan spopada z vpeljevanjem startup in dizajnerske mentalitete?
  • Kateri so bili največji izzivi in zakaj so sploh odprli zasebni pospeševalnik DesignForward?

Po polurni okrogli mizi boste tudi vsi obiskovalci dobili priložnost, da sami z obema gostoma poizkušate najti odgovore na težave, ki pestijo vaš posel.

Dogodek bo potekal v sredo, 1. julija, v kavarni Sputnik na Viču ob 8. uri zjutraj.

Vir: Start-up Cafe

Oznake: ,
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Vse za podjetje