Video: Bo FlyKly najuspešnejši slovenski Kickstarter projekt?

FlyKly Smart Wheel, ki denarna sredstva za zagon proizvodnje zbira na Kickstarterju, je delo slovenske ekipe z Nikom Klanškom na čelu. Ekipa je zastavljeni cilj v višini 100 tisoč dolarjev dosegla že po dnevu in pol, zbrani znesek na priljubljeni crowdfunding platformi pa še kar narašča!
Video: Bo FlyKly najuspešnejši slovenski Kickstarter projekt?

Video: Bo FlyKly najuspešnejši slovenski Kickstarter projekt? (Vir slike: Kickstarter)

FlyKly Smart Wheel je inovativen produkt, ki lahko iz kateregakoli povsem navadnega kolesa ustvari “pametno” električno kolo. Na svojem kolesu ga lahko namestimo namesto zadnjega kolesa in že imamo eleganten prevoz, ki nas na delo ali v šolo lahko prepelje brez truda in potenja. Odlična novica je, da se prilega tako rekoč kateremukoli kolesu, saj obstaja v različnih velikostih in barvah. 

Bistvo se skriva v notranjosti, kjer najdemo ultra tanek motor in inteligentno elektroniko, zapakirano v robustno ohišje, ki poskrbi za zaščito pred mehanskimi poškodbami in zunanjimi vplivi.

Kako deluje izdelek FlyKly pa si oglejte v posnetku:

YouTube

Niko Klanšek in njegova ekipa so zastavljeni cilj v višini 100 tisoč dolarjev že dosegli, kljub temu pa lahko slovenskemu startupu pomagate tudi vi, in sicer s podporo na Kickstarterju ali pa tako, da objavo delite!

Podprite projekt na Kickstarterju! >>

Oznake:, , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje