Video: “Ledeni pitching” pred investitorji za najpogumnejše!

Podjetništvo je panoga za najpogumnejše, česar se dobro zavedajo tudi organizatorji dogodka Polar Bear Pitching, ki so startupovcem omogočili, da investitorjem predstavijo svoje projekte - in to v objemu ledene vode! Kako so se podjetniki odrezali, si lahko pogledate v videoposnetku.
Video: "Ledeni pitching" pred investitorji za najpogumnejše!

Video: Ledeni “pitching” pred investitorji za najpogumnejše! (Vir slike: avaxnews.net)

Pred nekaj dnevi je na Finskem, natančneje v mestu Oulu, potekal edinstven podjetniški dogodek, imenovan Polar Bear Pitching, ki je udeležencem odprl nov pogled na predstavitev poslovne ideje pred investitorji (ang. pitching). Svoj nastop, ki sicer ni bil časovno omejen, so morali namreč opraviti sredi zamrznjenega morja v objemu ledene vode!

V vodo so si drznili le najpogumnejši, mnoge pa je mrzla voda, ki je imela zgolj kakšno stopinjo nad ničlo, presenetila do te mere, da niso mogli izustiti niti besede. Toda stroga komisija jim takšnih napak ni odpuščala, saj se zavedajo, da v podjetništvu ni časa za izgovore!

Več kot 400 obiskovalcev se je na dogodku izjemno zabavalo, prenos prireditve pa si je v živo prek spleta gledalo ogromno ljudi. Startupovci so si tako napravili odlično promocijo, nekateri izmed njih pa so uspeli tudi pridobiti investicijo. 

Kako je potekal “ledeni pitching” pred investitorji in komisijo, si lahko ogledate na povezavi, za pokušino pa si lahko ogledate, kako je potekal nastop prvega izmed podjetnikov:

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje