Video: “Ledeni pitching” pred investitorji za najpogumnejše!

Podjetništvo je panoga za najpogumnejše, česar se dobro zavedajo tudi organizatorji dogodka Polar Bear Pitching, ki so startupovcem omogočili, da investitorjem predstavijo svoje projekte - in to v objemu ledene vode! Kako so se podjetniki odrezali, si lahko pogledate v videoposnetku.
Video: "Ledeni pitching" pred investitorji za najpogumnejše!

Video: Ledeni “pitching” pred investitorji za najpogumnejše! (Vir slike: avaxnews.net)

Pred nekaj dnevi je na Finskem, natančneje v mestu Oulu, potekal edinstven podjetniški dogodek, imenovan Polar Bear Pitching, ki je udeležencem odprl nov pogled na predstavitev poslovne ideje pred investitorji (ang. pitching). Svoj nastop, ki sicer ni bil časovno omejen, so morali namreč opraviti sredi zamrznjenega morja v objemu ledene vode!

V vodo so si drznili le najpogumnejši, mnoge pa je mrzla voda, ki je imela zgolj kakšno stopinjo nad ničlo, presenetila do te mere, da niso mogli izustiti niti besede. Toda stroga komisija jim takšnih napak ni odpuščala, saj se zavedajo, da v podjetništvu ni časa za izgovore!

Več kot 400 obiskovalcev se je na dogodku izjemno zabavalo, prenos prireditve pa si je v živo prek spleta gledalo ogromno ljudi. Startupovci so si tako napravili odlično promocijo, nekateri izmed njih pa so uspeli tudi pridobiti investicijo. 

Kako je potekal “ledeni pitching” pred investitorji in komisijo, si lahko ogledate na povezavi, za pokušino pa si lahko ogledate, kako je potekal nastop prvega izmed podjetnikov:

YouTube

Oznake: , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje