Video: Ostanite inovativni

Inovativnost je gonilo napredka, pravijo. To bi še kako lahko trdili tudi za podjetništvo, kjer inovacija predstavlja začetni temelj vsake organizacije, v nadaljevanju pa omogoča napredek in svežino, kar neposredno prispeva k uspehu.
Video: Ostanite inovativni

Video: Ostanite inovativni (Vir slike: Ambro, FreeDigitalPhotos.net)

Poglejmo si, kaj o inovativnosti v podjetništvu menita dva uspešna podjetnika.

Ben Huh, direktor podjetja Cheezburger, svetuje, da v podjetju ves čas delate majhne, a preračunane korake k izboljševanju inovativnosti. Sam je namreč že izkusil, da je to veliko manj tvegano, kot poizkušanje z radikalnimi spremembami.

Kim Kaupe, soustanovitelj podjetja ZinePak, predlaga, da kot podjetnik storite vse, da ne ostanete v varnem zavetju udobne cone. To pa seveda pomeni, da boste mogli sprejemati odločitve o resničnih spremembah v poslovanju.

Več o ohranjanju inovativnosti v podjetju pa si poglejte v videoposnetku, ki so ga pripravili pri spletnem portalu Entrepreneur.com:  

YouTube

Vas zanima, katere so glavne lastnosti uspešnih podjetnikov? >>

Oznake: ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje