Video: Podjetnik Richard Branson zna držati besedo

Richard Branson, svetovno znani poslovnež, ki je zaslovel z ustanovitvijo britanske multikorporacije Virgin Group, je z zadnjim dejanjem dokazal, da zagotovo zna držati besedo! Gre za vrlino, ki bi jo moral posedovati vsak dober podjetnik.
Video: Podjetnik Richard Branson zna držati besedo

Video: Podjetnik Richard Branson zna držati besedo (Vir slike: scoopboy.com)

Richard Branson, britanski multimilijonar, je pred nekaj dnevi dvignil prah v javnosti, ko se je naličen in oblečen v rdečo opremo stevardes pojavil na krovu letalske družbe AirAsia. Za kaj je pravzaprav šlo?

Vse se je začelo že pred nekaj leti, ko sta Richard Branson in prav tako uspešni malezijski mogotec Tony Fernandes stavila, čigavo moštvo v formuli 1 se bo na koncu sezone uvrstilo višje. Leta 2010 sta namreč oba vstopila v svet formule 1, Branson z ekipo Virgin Racing, Fernandes pa z ekipo Lotus Racing. Obe ekipi sta sezono sicer začeli slabo, nič kaj bolje pa jima ni kazalo niti v nadaljevanju. Prav nobena izmed njiju namreč ni uspela zbrati niti točke do konca sezone, kljub temu pa je stavo na koncu dobil Fernandes, saj sta se njegova dirkalnika večkrat uvrstila na višje mesto.

In kakšna je bila stava? Branson in Fernandes sta se dogovorila, da bo tisti, ki bo stavo izgubil, moral en dan preživeti na krovu letalske družbe drugega in opravljati delo stevardese. Oba, tako Branson kot tudi Fernandes, imata namreč v lasti svojo letalsko družbo: Branson ima v lasti letalsko družbo Virgin Airlines, Fernandes pa Air Asia.

Britanski poslovnež je stavo sedaj izpolnil in dokazal, da je pravi mož beseda, to pa je gotovo vrlina vsakega odličnega podjetnika.

Več v videoposnetku!

YouTube

Preberite tudi: Richard Branson: 5 skrivnosti za uspešno poslovanje >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

09.12.2019 od 13:00 do 21:00
Konferenca: Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

Kje preživeti ponedeljek, 9. decembra? Če razvijate oziroma vodite svoj posel, potem si ne moremo zamisliti boljšega kraja kot NLB Center inovativnega podjetništva. Na ta dan se bomo namreč v družbi uspešnih slovenskih mladih podjetnikov družili ob temah, ki vam bodo pomagale pri razvoju in rasti podjetja. Če bi radi v letu 2020 kot mladi podjetniki napravili korak naprej, te BREZPLAČNE konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

13.12.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu! (nov termin)

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje