Video: Podjetnik Richard Branson zna držati besedo

Richard Branson, svetovno znani poslovnež, ki je zaslovel z ustanovitvijo britanske multikorporacije Virgin Group, je z zadnjim dejanjem dokazal, da zagotovo zna držati besedo! Gre za vrlino, ki bi jo moral posedovati vsak dober podjetnik.
Video: Podjetnik Richard Branson zna držati besedo

Video: Podjetnik Richard Branson zna držati besedo (Vir slike: scoopboy.com)

Richard Branson, britanski multimilijonar, je pred nekaj dnevi dvignil prah v javnosti, ko se je naličen in oblečen v rdečo opremo stevardes pojavil na krovu letalske družbe AirAsia. Za kaj je pravzaprav šlo?

Vse se je začelo že pred nekaj leti, ko sta Richard Branson in prav tako uspešni malezijski mogotec Tony Fernandes stavila, čigavo moštvo v formuli 1 se bo na koncu sezone uvrstilo višje. Leta 2010 sta namreč oba vstopila v svet formule 1, Branson z ekipo Virgin Racing, Fernandes pa z ekipo Lotus Racing. Obe ekipi sta sezono sicer začeli slabo, nič kaj bolje pa jima ni kazalo niti v nadaljevanju. Prav nobena izmed njiju namreč ni uspela zbrati niti točke do konca sezone, kljub temu pa je stavo na koncu dobil Fernandes, saj sta se njegova dirkalnika večkrat uvrstila na višje mesto.

In kakšna je bila stava? Branson in Fernandes sta se dogovorila, da bo tisti, ki bo stavo izgubil, moral en dan preživeti na krovu letalske družbe drugega in opravljati delo stevardese. Oba, tako Branson kot tudi Fernandes, imata namreč v lasti svojo letalsko družbo: Branson ima v lasti letalsko družbo Virgin Airlines, Fernandes pa Air Asia.

Britanski poslovnež je stavo sedaj izpolnil in dokazal, da je pravi mož beseda, to pa je gotovo vrlina vsakega odličnega podjetnika.

Več v videoposnetku!

YouTube

Preberite tudi: Richard Branson: 5 skrivnosti za uspešno poslovanje >>

Oznake: , , , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje