Pressy na Kickstarterju zbral sredstva v enem dnevu

Pressy je zadnji v vrsti Kickstarterjevih projektov, ki so zgolj v enem dnevu uspeli zbrati dovolj sredstev za dosego zastavljenega cilja. Gre za inovativno napravo, ki je bila narejena z namenom poenostaviti upravljanje pametnih mobilnikov.
Pressy na Kickstarterju zbral sredstva v enem dnevu

Pressy na Kickstarterju zbral sredstva v enem dnevu (Vir slike: Kickstarter)

Pressy je zadnji izmed projektov, ki so na priljubljeni spletni platformi Kickstarter uspeli doseči zastavljeni cilj v enem samem dnevu. Poleg Pressy je to uspelo le še projektoma Pebble in Bolex Camera.

V prvih 24-urah prisotnosti na Kickstarterju je produkt dveh tehnoloških zanesenjakov iz New Yorka uspel navdušiti skoraj 5 tisoč posameznikov, ki so projektu skupno namenili nekaj manj kot 110 tisoč dolarjev, kar je dvakrat več od zastavljenega cilja. Tega sta podjetnika zastavila pri 40 tisoč dolarjih.

Pressy je množice uporabnikov mobilnih naprav najverjetneje navdušil predvsem zaradi svoje enostavnosti. Napravico moramo le potisniti v odprtino za slušalke v pametnih mobilnih telefonih in ob nekaj predhodnih nastavitvah je že pripravljena za uporabo. Deluje kot gumb, ki mu uporabnik pred prvo uporabo sam določi, kaj bo ob pritiskih nanj povzročil. Tako lahko z enim kratkim pritiskom na gumb avtomatično pokličete mamo, z dvema kratkima pritiskoma pa boste sprožili fotoaparat.

Vsi tisti, ki so se odločili za denarno podporo na Kickstarterju, lahko produkt v svojem poštnem nabiralniku pričakujejo čez približno štiri mesece. Tudi cene so povsem sprejemljive, saj je za napravico na Kickstarterju potrebno odšteti 17 dolarjev, za nekoliko lepše obarvanega pa boste odšteli 25 dolarjev. Pressy bo sredstva zbiral še do 14. oktobra 2013.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje