Video: “Večina startupov razvija napačne produkte”

Ash Maurya, avtor metodologije "running lean", je tekom svoje kariere naletel na veliko število startupov, ki so kljub veliko vloženega truda neslavno propadli. Prav zato se na svojih predavanjih rad dotakne te tematike in v njih mlade podjetnike poziva, naj ne počnejo določenih napak.
Video: "Večina startupov razvija napačne produkte"

Video: “Večina startupov razvija napačne produkte” (Vir slike: YouTube – WebExpo Prague)

Ash Maurya, ustanovitelj podjetja Spark59 in avtor metodologije “running lean”, redno nastopa kot predavatelj na najrazličnejših tehnoloških in podjetniških konferencah. Ena izmed takšnih konferenc je bila tudi konferenca Hack Boston, kamor je bil Maurya povabljen kot predavatelj. 

V svojem dvournem nastopu je predaval na temo propadanja startupov, ki v podjetniškem svetu predstavlja pereč problem, saj je odstotek neuspešnih startupov giba zelo visoko: pri 90 odstotkih. Razkril je, da se glavni razlog za njihovo neuspešnost ne skriva v slabem delu, temveč predvsem v tem, da večina podjetnikov svoj čas, denar in trud namenja gradnji napačnega produkta

Ustanavljate podjetje in želite svoj čas, denar in trud nameniti pravemu produktu? Po pomoč izkušenih strokovnjakov pridite v MP šolo, ki se prične 1. aprila 2015.

Več o pogledu Asha Maurye na propadanje startupov in njegove koristne nasvete si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje