Video: “Večina startupov razvija napačne produkte”

Ash Maurya, avtor metodologije "running lean", je tekom svoje kariere naletel na veliko število startupov, ki so kljub veliko vloženega truda neslavno propadli. Prav zato se na svojih predavanjih rad dotakne te tematike in v njih mlade podjetnike poziva, naj ne počnejo določenih napak.
Video: "Večina startupov razvija napačne produkte"

Video: “Večina startupov razvija napačne produkte” (Vir slike: YouTube – WebExpo Prague)

Ash Maurya, ustanovitelj podjetja Spark59 in avtor metodologije “running lean”, redno nastopa kot predavatelj na najrazličnejših tehnoloških in podjetniških konferencah. Ena izmed takšnih konferenc je bila tudi konferenca Hack Boston, kamor je bil Maurya povabljen kot predavatelj. 

V svojem dvournem nastopu je predaval na temo propadanja startupov, ki v podjetniškem svetu predstavlja pereč problem, saj je odstotek neuspešnih startupov giba zelo visoko: pri 90 odstotkih. Razkril je, da se glavni razlog za njihovo neuspešnost ne skriva v slabem delu, temveč predvsem v tem, da večina podjetnikov svoj čas, denar in trud namenja gradnji napačnega produkta

Ustanavljate podjetje in želite svoj čas, denar in trud nameniti pravemu produktu? Po pomoč izkušenih strokovnjakov pridite v MP šolo, ki se prične 1. aprila 2015.

Več o pogledu Asha Maurye na propadanje startupov in njegove koristne nasvete si poglejte v videoposnetku:

YouTube

Oznake: , ,