Vox.io ponovno navdušuje na področju spletne telefonije

Podjetje Vox.io, ki je bilo leta 2011 na start:up tekmovanju Seedcamp London izbrano za enega izmed zmagovalcev, ponovno navdušuje na področju spletne telefonije. Svojo storitev glasovnih klicev so nadgradili in tako še bolj izstopili iz množice že obstoječih ponudnikov podobnih storitev.
Vox.io ponovno navdušuje na področju spletne telefonije

Vox.io ponovno navdušuje na področju spletne telefonije (Vir slike: vox.io)

Vox.io ponuja tako rekoč legitimno alternativo Skypu. V podjetju sicer ne obljubljajo, da bodo boljši, temveč drugačni. In prav izstopanje od konkurence je to, k čemur mora mlado podjetje težiti.

V podjetju vox.io so pred časom predstavili spletno aplikacijo, ki kar prek spletnega brskalnika omogoča video in glasovne klice ter pošiljanje kratkih tekstovnih sporočil oz. SMS sporočil. Aplikacija sedaj obstaja tudi za uporabnike iPhone, v razvoju pa je še aplikacija za mobilno plaftormo Android.

Za uporabljanje storitve zadostuje le dostop do spleta in registracija, ob kateri prejmete unikaten link do vašega profila v obliki vox.io/uporabniško ime, ki je zaradi enostavnosti prijazen tudi do poslovnih uporabnikov. Uporabniki si lahko shranijo svojo bazo kontaktov, s katerimi lahko delijo videoposnetke, zvočne posnetke in fotografije. V storitev so integrirani tudi e-pošta, Twitter in Facebook, ki omogočajo deljenje videoposnetkov, zvočnih posnetkov in fotografij tudi s tistimi, ki ne uporabljajo storitve vox.io. Storitev celo omogoča, da se ob klicu na mobilne ali stacionarne številke izpiše številka vašega mobilnega telefona, tako, da prejemnik klica ve, kdo je klicatelj. Klici med uporabniki vox.io so brezplačni, lokalni in mednarodni klici pa se obračunajo po podobni tarifi, ki velja za Skype.

Vox.io je očitno dobro izkoristil svoj potencial, ki so ga ugotovili že na tekmovanju mladih upov Seedcamp v Londonu, kjer je Vox.io med 650 prijavami dobil eno od treh nagrad. Niso se ustrašili hude konkurence na trgu, saj se v podjetju zavedajo, da je inovativnost tista, ki jih bo pripeljala do uspeha.

Vir: ChipChick

Oznake: , ,
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

13.03.2020 od 14:30 do 19:30
Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje