WordPress je kralj

Ali veste, da WordPress poganja več kot 25 % vseh spletnih strani na svetu? WordPress uporabljajo mnoga največja podjetja, zaradi enostavnosti uporabe pa je izjemno priljubljen tudi pri manj veščih uporabnikih.
Vzdrževano Wordpress gostovanje (Vir: domenca.com)

Vzdrževano Wordpress gostovanje (Vir: domenca.com)

Kljub enostavnosti pa pri uporabi WordPressa obstajajo določene pasti. Nevešč uporabnik lahko hitro zaide v težave, zato je ključnega pomena, da za gostovanje svoje WordPress strani izbere izkušenega in zaupanja vrednega ponudnika gostovanja, ki bo poskrbel za to, da lahko lastnik strani mirno spi.

Pri Domenci imamo na podlagi 20-letnih izkušenj in dejstva, da pri nas gostuje največ spletnih strani v Sloveniji, odličen vpogled v vse situacije, s katerimi se soočajo lastniki spletnih strani. Zato smo se odločili razviti gostovanje, ki je posebej prilagojeno za WordPress strani. Tako lahko lastnikom v največji meri olajšamo in poenostavimo upravljanje ter vzdrževanje njihove spletne strani.

Ste varni pred hekerji?

Redno posodabljanje WordPress jedra, teme in vtičnikov je temelj za zagotavljanje varnosti spletne strani. Kot je razvidno iz raziskave, je več kot 70 % WordPress spletnih strani ranljivih za napade hekerjev zaradi nerednih posodobitev. Je med njimi tudi vaša stran?

Na žalost se zlasti začetniki pomembnosti rednih posodobitev zavejo šele takrat, ko je že prepozno in je nekdo že vdrl v njihovo spletno stran. Čiščenje okužene spletne strani je zapleteno in zamudno delo, če nimate dovolj znanja, pa tudi drago. Nekomu morate namreč plačati, da to stori namesto vas.

Pri Domenci sledimo reku, da je preventiva boljša od kurative, zato naše WordPress gostovanje namesto vas poskrbi za redne posodobitve WordPressa.

Za vsak slučaj smo v WordPress gostovanje kot dodatno varovalko vključili tudi samodejno izdelovanje varnostnih kopij vseh podatkov na vaši spletni strani. Tako ste lahko brez skrbi, saj boste v primeru, če gre karkoli narobe, podatke na enostaven način dobili nazaj le z nekaj kliki.

Na Domenci smo razvili gostovanje, ki je posebej prilagojeno WordPress spletnim stranem. Z njim se bo vaša spletna stran (WP jedro in vtičniki) samodejno nadgrajevala, na voljo boste imeli testno okolje, poskrbeli pa bomo tudi za avtomatsko izdelavo varnostnih kopij – vse na enem mestu.

Zgodi se tudi najboljšim

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste želeli na svoji WordPress spletni stran nekaj spremeniti, pri tem pa ste nehote pokvarili izgled ali celo podrli spletno stran? Ponovno sledi stres, izguba časa in iskanje nekoga, ki nam bo pomagal rešiti težavo.

Pri Domenci vemo, da kdor dela, greši, zato ima vsaka spletna stran, ki gostuje v našem WordPress gostovanju, vzpostavljeno ločeno testno okolje. Tam lahko brez skrbi na identični kopiji svoje spletne strani testirate vse popravke ali nadgradnje.

Šele, ko ste prepričani, da je vse tako, kot mora biti, spremembe z enim klikom prenesete na vašo živo stran. Super, kajne? 🙂

Vse naštete funkcionalnosti Domenca WordPress gostovanja so vedno na dosegu roke, saj je upravljanje vdelano neposredno v WordPress nadzorno ploščo; brez dodatnih sistemov, preprosto in prijazno.

Poleg tega se bo vaša WordPress spletna stran na Domenca WordPress gostovanju nalagala do 6x hitreje kot na običajnih strežnikih. Za to bodo poskrbeli Litespeed strežniki, ki so v tem trenutku najboljša izbira za gostovanje WP spletnih strani.

Si želite prehiteti konkurenco?

Domenca WordPress gostovanje poganjajo Litespeed strežniki, ki so trenutno najboljša izbira za WordPress strani. Vaša spletna stran se bo tako nalagala do 6x hitreje kot na običajnih strežnikih.

Zaradi hitrejšega nalaganja strani bo Google vašo spletno stran uvrstil višje na seznamu rezultatov, kar pomeni, da bo vašo stran obiskalo več potencialnih strank. Raziskave hkrati razkrivajo, da lahko skrajšanje nalaganja spletne strani zgolj za 1 sekundo poveča konverzijo kupcev za več kot 7 %. To pomeni več obiskovalcev, ki so bolj naklonjeni nakupu. Je lahko še bolje?

Preizkusite Domenca WordPress gostovanje in prehitite konkurenco. Prepričani smo, da boste navdušeni nad rezultati, zato vam ponujamo 60-dnevno garancijo. Odločitev je jasna. 🙂

Preveri vzdrževano WordPress gostovanje >>>

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

SIO: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – pogovor z Rokom Staričem, Mladim podjetnikom leta 2018

31.03.2020 od 10:00 do 12:00
SIO: Lastno podjetje? Zakaj pa ne! – pogovor z Rokom Staričem, Mladim podjetnikom leta 2018

V zadnjem času govorimo pretežno o koronavirusu in o ukrepih države v smeri preprečitve gospodarskih posledic. Da nekoliko presekamo to prakso in prispevamo malo optimizna, smo se odločili, da za vas pripravimo pogovor z Rokom Staričem, ROK'S NUT BUTTER d.o.o., uspešnim mladim podjetnikom, ki smo mu leta 2018 podelili naziv Mladi podjetnik leta. Pogovor bo potekal prek webinarja, udeležba je brezplačna, so pa potrebne prijave.
Preberite več >>

Webinar: Koronavirus in vpliv na male podjetnike

31.03.2020 od 16:00 do 18:00
Webinar: Koronavirus in vpliv na male podjetnike

Prepoved opravljanja določenih storitev (frizerstvo, gostinstvo...) na eni strani ter zmanjšanje povpraševanja na drugi strani, so v zadnjih tednih mnoge mlade podjetnike privedle do stanja zmanjšanja prihodkov, in celo totalne blokade prihodkov ter celo zapiranja podjetij. O tem kaj bi se lahko zgodilo v prihodnjih dnevih, tednih in mesecih, se bomo pogovarjali z našimi gosti.
Preberite več >>

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje