Za veliko podjetje ne potrebujete nujno tudi veliko denarja

Za ustanovitev vašega podjetja v prvi vrsti zagotovo potrebujete denar, vendar je v današnjem gospodarskem podnebju izredno težko najti kapital. Če ste načrtovali dovolj dobro, da imate nekaj denarja na banki, je to čudovito, vendar boste zelo tvegali, če boste vse zapravili z namenom, da vaše podjetje napreduje.
Za veliko podjetje ne potrebujete nujno tudi veliko denarja

Z dodatnim denarjem upravljajte kreativno in vaš trud je lahko dobro poplačan. (slika: gaymortgageloans)

To ne pomeni, da morate dati na stran vse vaše velike načrte, saj je vse, kar je potrebno, le nekaj kreativnega financiranja.

Ponudite izobraževalne tečaje

Pozornost potrošnikov lahko vedno pritegnete z dobro reklamo. Opozorite jih nase z organiziranjem zanimivega dogodka v okolici vašega podjetja. V bližnji knjižnici ali domu za upokojence se poskusite dogovoriti za cenovno ugoden ali celo brezplačen prostor, kjer boste organizirali brezplačen izobraževalni seminar. Tema? Ta je odvisna od vašega strokovnega znanja. Če se vaše podjetje ukvarja z mentorstvom ali dnevno oskrbo, lahko organizirate brezplačno branje pravljic za otroke. Imate restavracijo? Pripravite brezplačen tečaj kuhanja. Podjetja, ki vodijo izposojo poročnih oblek in oblek za posebne priložnosti, se lahko poskusijo povezati s plesno šolo in organizirati modno revijo s plesnimi vložki.

Sponzorirajte šolske oz. mladinske športne ekipe

V trenutnih gospodarskih razmerah šolam in drugim mladinskim ustanovam močno primanjkuje denarja praktično za vse. Vsaka šola bi bila izredno vesela vsakega prispevka, zato brez oklevanja kontaktirajte lokalno šolo ali športni center in ponudite sponzoriranje njihove športne ekipe. Morda potrebujejo nove drese, ki si jih ne morejo privoščiti, zato zagrabite priložnost in dajte izdelati drese z logotipom in kontaktno številko vašega podjetja na hrbtni strani. Če delate v oglaševanju, lahko za šolo brezplačno izdelate zloženke s programom za šolsko glasbeno prireditev, gledališko igro ali maturantski ples, pri čemer lahko na zadnjo stran ponovno dodate logotip in osnovne informacije o vašem podjetju.   

 

Vir: Entrepreneur

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje