Začenjata se 15. krog tekmovanja Start:up Slovenija in nov krog financiranja P2, SK75 ter SI-SK

Po dveh letih on-line dogodkov se s tradicionalnim Forumom 100% start:up, v torek 5. aprila, ter serijo 'roadshow' dogodkov po vsej Sloveniji, začenjajo letošnje pomladne aktivnosti za financiranje in podporo inovativnih startup podjetij. Hkrati se začenja tudi tekmovanje Start:up Slovenija in možnost prijave v pred-selekcijska postopka za produkta P2 in SK75. Rok za prijavo je sreda, 13. april!
nov val financiranja za startup podjetja

Forum 100% start:up

5. aprila 2022 ne zamudite že tradicionalnega dogodka Forum 100% startup, ki se bo tudi letos zgodil v Tehnološkem parku Ljubljana.

Govora bo o financiranju in programih Slovenskega podjetniškega sklada:

  • Razpis P2 – pridobite 54.000 EUR nepovratnih sredstev za razvoj produkta / storitve.
  • Razpis SK75 – pridobite 75.000 EUR konvertibilnega posojila za rast prodaje in širjenje na nove trge.
  • Razpis SI-SK – podvojite investicijo, sklenjeno z zasebnim investitorjem. Tako imenovana so-investicija znaša od 100.000 EUR do 600.000 EUR.
  • Pregled drugih virov financiranja, ki jih ponujata MGRT in Sklad.
  • Vsebinska podpora v obliki svetovanja, mentorstva in pospeševalnih programov, ki je na voljo v lokalnem in nacionalnem podpornem podjetniškem okolju.

Dobili boste ključne informacije o razpisih, spoznali ocenjevalne kriterije, proces pred-selekcije, pomembne datume in roke za prijavo ter številne nasvete, kako uspeti na razpisih.

Prijavite se >>

“Roadshow” dogodki v živo po vsej Sloveniji

6. in 7. aprila bo sledila serija štirih roadshow dogodkov, ki bodo potekali v Novi Gorici, Velenju, Mariboru in Novem mestu.

Dogodki bodo odlična priložnost za poglobljeno presojo ali je vaše podjetje primerno za razpis, vključitev v lokalno podporno okolje za startup podjetja, mreženje in povezovanje. Posebej vas bodo opozorili na vse novosti v razpisu P2, prav tako pa bo priložnost, da predstavnike Sklada vprašate vsa morebitna odprta vprašanja. Dogodki bodo potekali na naslednjih lokacijah:

Novo mesto: 6. april, ob 09.00 v Inkubatorju Podbreznik (program in prijava >>)

Nova Gorica: 6. april, ob 14.00 v Primorskem tehnološkem parku (program in prijava >>)

Velenje: 7. april, ob 12.00 v SAŠA inkubatorju (program in prijava >>)

Maribor: 7. april, ob 16.00 v Tovarni podjemov (program in prijava >>)

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje