Začenjajo se izbori za Seedcamp 2010

Z začetkom leta 2010 se začenjajo predizbori za vseevropsko podjetniško prireditev Seedcamp, ki bo tudi letos v obliki Mini Seedcampov potekala v evropskih mestih in iskali najboljša tehnološka podjetja iz EMEA regije.
Začenjajo se izbori za Seedcamp 2010

Prijave na Zagrabški Mini Seedcamp se zaključijo 27. januarja. (Vir: seedcamp.com)

Prireditev vsem mladim podjetjem odpira svoja vrata 11. februarja v Zagrebu.

Od leta 2007 so na vsakoletnem dogodku Seedcamp Week v Londonu z investicijami do uspeha pomagali že 15 podjetjem s področja spletnih, računalniških in mobilnih tehnologij. Organizatorji dogodka so se letos odločili za spremembo koncepta prireditve in večji povdarek dali predvsem manjšim Mini Seedcamp dogodkom, na katerih so odkrili tudi danes uspešna podjetja kot so slovenska Zemanta, Erply, Codility, Ubervu in Brainient.

Na Mini Seedcamp dogodke se lahko prijavi vsako mlado podjetje iz EMEA regije, ki meni da ima dobro poslovno idejo. V letu 2010 se bo tako odvilo 8 Mini Seedcampov, ki bodo potekali v:

Zagrebu – 11. februarja
Pragi – 2. marca
Barceloni – 23. marca
Parizu – 15. aprila
Tel Avivu – 6. maja
Kopenhagnu – 27. maja
Berlinu – 16. junija
Londonu – 20. julija

V vsakem mestu bodo organizatorji poskusili ustvariti mini-ekosisteme, ki bodo povezali podjetnike, investitorje, proizvode, tržnike, tehnološke svetovalce, akademike in direktorje, ter mladim podjetjem ponudili priložnost mreženja z najboljšimi strokovnjaki v industriji.

Najboljša podjetja se bodo uvrstila na glavni izbor, ki bo potekal julija in na katerem se bo 40 teamov potegovalo za investicije in tri-mesečni podporni program.

 

Vir: Seedcamp

Oznake: , ,
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje