Zdrava pisarna z dostavo svežega sadja

Zdrava pisarna ima velik vpliv na zdravje, zadovoljstvo in produktivnost zaposlenih. Če želite svojim zaposlenim zagotoviti zdrav in svež obrok v službi, tedaj je dostava sadja v vaše podjetje odlična izbira. Ponudnik storitve zagotovi sveže lokalno pridelano ali tropsko sadje najvišje kakovosti. Po malici se bodo vaši delavci počutili mnogo bolje, kot po običajnem obroku z veliko kalorijami in ogljikovimi hidrati.
zdrava-pisarna

Zdrava pisarna z dostavo svežega sadja

Poleg tega pa boste s tem spodbujali tudi promocijo zdravja na delovnem mestu, tako da se bodo vaši zaposleni lažje spopadali z vsakodnevnimi izzivi v službenem okolju. S ponudnikom storitve, ki razvaža košarice in pakete sadja po celi Sloveniji, se lahko dogovorite za paket po meri, ki bo zadostoval za število zaposlenih. Pri tem pa lahko izbirate tudi med različnimi vrstami sadežev.

Zdrava pisarna posega po sadežih z vitamini in minerali

Za vaše delovno mesto lahko oblikujete košarico oziroma paket po meri. Pri tem lahko izbirate med lokalno pridelanim sadjem, sezonskim sadjem in tropskimi sadeži. Sadeže lahko med seboj tudi kombinirate za čim bolj raznovrstno malico v službi. Ponudnik pa vam lahko svetuje pri izbiri, tudi kar se tiče količine glede na število zaposlenih.

Izbirate lahko med bananami, jabolki, klementinami, rdečimi pomarančami, hruškami, belim grozdjem, kakiji in mnogo več. Na voljo pa so tudi že pripravljeni paketi za določeno število delavcev, ki vsebujejo približno osem do deset različnih vrst sadja. Cena za košarico pa je enotna in se računa glede na skupno težo sadežev.

Dostava suhega sadja, oreščkov in smoothijev

Če želite zdravo prehrano na delovnem mestu še nekoliko popestriti ali pa če bi se želeli delavci malce posladkati, pa lahko preko spletne strani ponudnika naročite tudi suho sadje, ki velja za mnogo bolj zdrav prigrizek kot pa običajne čokoladice in piškoti z veliko nezdravega sladkorja. Na voljo so tudi različni hranljivi in nasitni oreščki v priročnih pakiranjih.

V posebnih paketih pa je na voljo tudi dostava smoothijev v posameznih stekleničkah od 250 ml. Smoothije lahko naročite v različnih okusih. Ponudnik izbira sveže sadeže, ki ustvarjajo najboljšo kombinacijo okusov in telo osvežijo z veliko vitamini in minerali.

Naročilo dostave sadja za zdravo pisarno

Na spletni strani ponudnika izberete količino in vrsto sadja ali pa paket, ki nudi določene vrste sadežev. Nato izberete še čas in lokacijo dostave. Dostava sadja je na voljo po celi Sloveniji, če pa ste podjetje iz Ljubljane, pa je dostava brezplačna.

Zdrava pisarna je lahko okrepljena s svežim sadjem vsak delovni dan med 7 in 14 uro. S ponudnikom pa se lahko dogovorite za plačilo z mesečno izstavitvijo računa.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje