Zepppelin je 1. slovenski start-up, sprejet v TechStars

Uspešnemu slovenskemu start-up podjetju Zepppelin je uspel neverjeten podvig - sprejeto je bilo v TechStars, ameriški podjetniški pospeševalnik, ki v svoje vrste sprejme le slab odstotek najboljših start-upov s celega sveta.
Zepppelin je 1. slovenski start-up, sprejet v TechStars

Zepppelin je 1. slovenski startup, sprejet v TechStars.

V zadnjem letu je Zepppelin postal učinkovito spletno orodje, namenjeno manjšim podjetjem s celega sveta. Aplikacija je že pomagala več stotim podjetjem, ki so z njeno pomočjo močno izboljšala svojo učinkovitost in pridobila taktično prednost pred konkurenčnimi podjetji.

Kaj aplikacijo Zeppelin ločuje od podobnih orodij? Zepppelin povezuje vse ključne programe, potrebne za vodenje podjetja, poslovanje in komunikacijo med zaposlenimi. Omogoča povezovanje kar najrazličnejših programov, ki delujejo v oblaku (na primer Dropbox, Google Analytics, Google Drive itd.). Posamezniki lahko na enem mestu opravijo posodobitve za vse uporabljene aplikacije, podatki pa so varno shranjeni v oblaku, zato podjetnikom omogočajo dostop do podatkov kadar koli in kjer koli. Vse to je aplikacijo napravilo izredno priljubljeno med malimi podjetniki po celem svetu.

V podjetju se zavedajo, da se z razvojem tehnologije spreminja tudi podjetniški svet, posledično pa se spreminjajo tudi potrebe uporabnikov. Tako so se odločili, da bodo v naslednjih nekaj tednih delali na izboljšavah aplikacije – od samih temeljev dalje. Pri razvoju prenovljene aplikacije Zepppelin bodo upoštevali mnenja uporabnikov, saj prav njim želijo ponuditi čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Šesttedenski izobraževalni program TechStars, v katerem sodeluje tudi slovenski start-up Zepppelin, je že v polnem teku in bo trajal do 14. novembra. V tem času se bo 13 udeleženih podjetij iz kar najrazličnejših panog srečalo z izkušenimi mentorji in investitorji. Večina sodelujočih podjetij prihaja iz Bostona, v program pa so vključena tudi podjetja iz Slovenije, Izraela, Kolumbije in ZDA. Vsa bodo zagotovo doživela izjemno izkušnjo, saj je Boston mesto, ki start-up podjetja sprejme z največjim veseljem.

Oznake:, , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje