Zmogljive multifunkcijske naprave za barvno tiskanje

Multifunkcijske naprave in tiskalniki za barvno tiskanje so danes glavni pripomočki v pisarnah podjetij. Multifunkcijske naprave pa združujejo še druge funkcije, kot je fotokopiranje, skeniranje in pošiljanje faksa. Zato je uporaba te naprave mnogo bolj priročna in stroškovno učinkovita kot pa nakup posameznih naprav, kot je skener, kopirni stroj in naprava za faks.
barvno-tiskanje

Zmogljive multifunkcijske naprave za barvno tiskanje

Na voljo je več vrst multifunkcijskih naprav, zasnovanih posebej za različne uporabnike, na primer za poslovne ali komercialne namene. Obstajajo pa tudi zmogljivi barvni tiskalniki za domačo rabo. Da bi si podjetje zagotovilo stroškovno učinkovito barvno tiskanje pa lahko multifunkcijsko napravo tudi najame pri izbranemu ponudniku.

Barvno tiskanje z multifunkcijsko napravo v centralni pisarni

Barvni izpisi in kartuše so bili nekoč zelo dragi, zato se gospodinjstva in podjetja niso veliko posluževala takšnega načina tiska. Kadar so potrebovala barvne dokumente, so jih natisnila v fotokopirnici. Vendar pa je danes barvno tiskanje mnogo bolj stroškovno učinkovito, cene za kartuše z barvami pa mnogo nižje.

Poleg tega so na voljo tudi zmogljive multifunkcijske naprave, ki poleg standardnih funkcij nudijo še ostalo tehnologijo, vključno s shranjevanjem in iskanjem dokumentov ter osnovnimi funkcijami za preverjanje pristnosti. Te naprave se v podjetjih pogosto uporabljajo kot sistemi centralne pisarne. Običajno so tudi opremljene z omrežnim shranjevanjem dokumentov, omrežnim skeniranjem in prenosom šifriranja podatkov.

Zakaj podjetje potrebuje barvno tiskanje?

Barve na tiskanih in promocijskih materialih pritegnejo kupce in nanje vplivajo tako, da se za dlje časa ustavijo na dokumentu. Barve so zato močno marketinško orodje za vsako podjetje. Uporaba barv v poslovnem okolju lahko pomembno vpliva na komunikacijske kanale med kupci in podjetjem, poveča produktivnost in pospeši prodajno uspešnost.

Ker multifunkcijske naprave nudijo kakovostne barvne izpise, lahko podjetje veliko trženjskega materiala natisne tudi znotraj pisarn. Z zmogljivo in hitro tehnologijo tiskanja pa so postali barvni izpisi tudi bolj dosegljivi, pri tem pa jih je tudi lažje nadzorovati.

Najem multifunkcijske naprave ali tiskalnika

Podjetje lahko multifunkcijsko napravo ali printer tudi najame. Za uporabo plačuje fiksno mesečno najemnino, ki zajema tudi potrebno število barvnih in črno belih izpisov, zalogovnik kartuš in odziven servis, ki omogoča brezplačno popravilo morebitnih okvar na napravi.

Podjetja lahko izbirajo med različnimi paketi. Na tak način lahko dvostransko barvno tiskanje z drugimi funkcijami prilagodijo svojim potrebam po tisku. Paketi se razlikujejo v tem, kako hitro naprava ali tiskalnik natisne dokument. Najem je stroškovno učinkovita izbira za vsa podjetja, ki potrebujejo kakovostno, zanesljivo in hitro printanje.

Oznake:
Iskanje
Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
Projekt Mentorsko izobraževanje socialnega podjetja zavod MP
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

20.11.2019 od 9:00 do 20:00
HardwareSTART – mednarodna konferenca – 2019

Slovenska hardware scena - povežimo se! V povezavi s slovenskimi startup podjetji se pogovarjamo predvsem o storitvenih, razvijalskih in podjetjih, ki se ukvarjajo s spletno trgovino. Imamo pa tudi veliko uspešnih primerov startup podjetij, ki se ukvarjajo z razvojem strojne opreme: Visionect, Sleepy bottle, Equa... takšnih podjetij si želimo še več. Zato smo pripravili aktivnosti v okviru programa HardwareSTART kateri glavni namen je povečati število ter rast startup podjetij, ki delujejo na področju razvoja strojne opreme.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

22.11.2019 od 13:00 do 17:30
Delavnica: Optimizacija spletnih strani – povzpnite se višje na Googlu!

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani oziroma z drugimi besedami: Kako biti na Googlu višje od konkurence.


Preberite več >>

Vse za podjetje