Zmogljive multifunkcijske naprave za barvno tiskanje

Multifunkcijske naprave in tiskalniki za barvno tiskanje so danes glavni pripomočki v pisarnah podjetij. Multifunkcijske naprave pa združujejo še druge funkcije, kot je fotokopiranje, skeniranje in pošiljanje faksa. Zato je uporaba te naprave mnogo bolj priročna in stroškovno učinkovita kot pa nakup posameznih naprav, kot je skener, kopirni stroj in naprava za faks.
barvno-tiskanje

Zmogljive multifunkcijske naprave za barvno tiskanje

Na voljo je več vrst multifunkcijskih naprav, zasnovanih posebej za različne uporabnike, na primer za poslovne ali komercialne namene. Obstajajo pa tudi zmogljivi barvni tiskalniki za domačo rabo. Da bi si podjetje zagotovilo stroškovno učinkovito barvno tiskanje pa lahko multifunkcijsko napravo tudi najame pri izbranemu ponudniku.

Barvno tiskanje z multifunkcijsko napravo v centralni pisarni

Barvni izpisi in kartuše so bili nekoč zelo dragi, zato se gospodinjstva in podjetja niso veliko posluževala takšnega načina tiska. Kadar so potrebovala barvne dokumente, so jih natisnila v fotokopirnici. Vendar pa je danes barvno tiskanje mnogo bolj stroškovno učinkovito, cene za kartuše z barvami pa mnogo nižje.

Poleg tega so na voljo tudi zmogljive multifunkcijske naprave, ki poleg standardnih funkcij nudijo še ostalo tehnologijo, vključno s shranjevanjem in iskanjem dokumentov ter osnovnimi funkcijami za preverjanje pristnosti. Te naprave se v podjetjih pogosto uporabljajo kot sistemi centralne pisarne. Običajno so tudi opremljene z omrežnim shranjevanjem dokumentov, omrežnim skeniranjem in prenosom šifriranja podatkov.

Zakaj podjetje potrebuje barvno tiskanje?

Barve na tiskanih in promocijskih materialih pritegnejo kupce in nanje vplivajo tako, da se za dlje časa ustavijo na dokumentu. Barve so zato močno marketinško orodje za vsako podjetje. Uporaba barv v poslovnem okolju lahko pomembno vpliva na komunikacijske kanale med kupci in podjetjem, poveča produktivnost in pospeši prodajno uspešnost.

Ker multifunkcijske naprave nudijo kakovostne barvne izpise, lahko podjetje veliko trženjskega materiala natisne tudi znotraj pisarn. Z zmogljivo in hitro tehnologijo tiskanja pa so postali barvni izpisi tudi bolj dosegljivi, pri tem pa jih je tudi lažje nadzorovati.

Najem multifunkcijske naprave ali tiskalnika

Podjetje lahko multifunkcijsko napravo ali printer tudi najame. Za uporabo plačuje fiksno mesečno najemnino, ki zajema tudi potrebno število barvnih in črno belih izpisov, zalogovnik kartuš in odziven servis, ki omogoča brezplačno popravilo morebitnih okvar na napravi.

Podjetja lahko izbirajo med različnimi paketi. Na tak način lahko dvostransko barvno tiskanje z drugimi funkcijami prilagodijo svojim potrebam po tisku. Paketi se razlikujejo v tem, kako hitro naprava ali tiskalnik natisne dokument. Najem je stroškovno učinkovita izbira za vsa podjetja, ki potrebujejo kakovostno, zanesljivo in hitro printanje.

Oznake:
Iskanje
SPIRIT logo
MGRT logo
EU logo

Aktivnosti Zavoda mladi podjetnik, so.p., v okviru operacije “SIO-MP-2020-2022” sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

08.05.2020 od 14:30 do 19:30
!PRESTAVLJENO NA 8. 5. 2020! Konferenca: Trendi digitalnega marketinga 2020

KONFERENCO ZARADI RAZMER VEZANIH NA KORONAVIRUS PRESTAVLJAMO!!! Že tretjič zapored vas v začetku leta vabimo na konferenco, ki vam bo s pomočjo najbolj uspešnih slovenskih spletnih oglaševalcev ter njihovih številnih primerov dobre prakse ponudila ideje in nasvete za spopad s konkurenco na spletu v letu 2020. Pridružite se nam na konferenci Trendi digitalnega marketinga 2020 in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje o tem, kako na spletu prodati več, te konference ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Vse za podjetje