18. Startup Cafe: Navdušite investitorja v 5 minutah

Avtor — 27.11.2014

Na decembrskem Startup Cafeju vam bosta zmagovalca investicijske konference, modri planet in CarLock, zaupala, kako pripraviti zmagovalni pitch. Dogodek bo na sporedu v sredo, 3. decembra 2014, od 7.30 do 9.30 zjutraj v kavarni Sputnik v Ljubljani.

18. Startup Cafe: Navdušite investitorja v 5 minutah

18. Startup Cafe: Navdušite investitorja v 5 minutah

Kdaj 03.12.2014 od 8:30 do 10:30
Kje Kavarna Sputnik v Ljubljani
Koledar

Med 11. in 13. novembrom je v Novi Gorici potekal 2014 Coinvest Venture Days, največji investicijski forum v Sloveniji s 300 udeležencev iz več kot 25 držav. V treh dneh se je 70 mednarodnim investitorjem predstavilo skoraj 70 startupov iz Slovenije in držav JV Evrope.

Na decembrskem Startup Cafeju vam bosta zmagovalca investicijske konference, modri planet in CarLock, zaupala, kako pripraviti zmagovalni pitch.

Gosta moderiranega pogovora ob 8.00, ki ga bo vodil Iztok Hočevar, bosta:

  • Tomaž Izak, Modri planet3D Survey je proizvod za geodetska podjetja, ki omogoča 3D projektiranje na realističnih podlagah s pomočjo brezpilotnega plovila in programske opreme; 
  • Matej Peršolja, CarlockCarLock predstavlja najenostavnejšo rešitev za spremljanje vozila preko mobilnega telefona.

Govora bo o pripravah na predstavitev pred mednarodnimi investitorji, najpomembnejših elementih predstavitve, razlikah med evropskimi in drugimi investitorji, vprašanjih investitorjev, koristnih napotkih in tudi spremembah, ki jo udeležba na konferenci prinese statupom. Seveda bodo gosta vprašali tudi, kaj so se dogovorili z investitorji in kakšni so njuni načrti za prihodnost.

Ker bo to zadnji Startup Cafe v letu 2014, organizatorji obljubljajo, da bo na dogodku prisoten tudi kakšen dron. Še en razlog več, zakaj tudi tega Startup Cafe-ja ne gre zamuditi!