31. Startup Cafe: Zgodba GoOpti in kako najti pravega investitorja?

Avtor — 31.01.2016
31. Startup cafe bo potekal v okviru vseevropskega tedna podjetništva Startup Europe Week in v sodelovanju z ABC pospeševalnikom, zato bo tokrat dogodek izjemoma potekal v ABC Hubu pod Emporiumom, na Letališki 3, v BTC Cityju v Ljubljani.
31. Startup Cafe: Zgodba GoOpti  in kako najti pravega investitorja?

31. Startup Cafe: Zgodba GoOpti in kako najti pravega investitorja? (Vir slike: Gratisography.com)

Kdaj 03.02.2016 od 8:00 do 10:00
Kje ABC HUB, BTC City Ljubljana
Koledar

3. februarja se bo v ABC Hubu pod Emporiumom odvil že 31. dogodek Startup Cafe, kjer boste spoznali slovenski startup investicijski ekosistem in podjetje GoOpti, prisostvovali pa boste tudi pri Speed networkingu in 90 sekundnimi pitchi startupovcev

Ob 8:00 se bo dogodek otvoril s kratko predstavitvijo slovenskega startup investicijskega ekosistema, ob 8:15 pa bo sledil moderiran pogovor s podjetjem GoOpti.

GoOpti je prvi slovenski startup nove generacije, ki je uspel pridobiti »grow« investicijo za širjenje v regiji. Vendar pot do denarja ni bila lahka, saj so lastniki več let iskali pravega partnerja z denarjem. S predstavniki startupa se bodo pogovarjali o vprašanjih:

  • Zakaj so tako dolgo iskali pravega investitorja?
  • Kako so ga na koncu našli?
  • Kako bodo rasli v naslednjih letih?
  • Kakšen kader iščejo?

Po moderiranem pogovoru bo ob približno 8:50 sledilo hitro mreženje z Bisnode Slovenia. Za sodelovanje so zaželjene prijave. Ob 9:15 si boste ogledali še 90 sekundne predstavitve startup podjetij pred komisijo investitorjev.

Organizatorji na dogodek vabijo startupe, ki bi se želeli z 90-sekundnim pitchem predstaviti pred žirijo ABC pospeševalnika. Startupi lahko pridobite odlično povratno informacijo o vašem izdelku ali storitvi, hkrati pa bo nastop štel kot predselekcijski postopek ekip za pravkar objavljeni novi program ABC pospeševalnika Commercial Tech! Če želite biti eden izmed prvih, ki so bodo zagotovili mesto v ABC pospeševalniku se prijavite preko spletnega obrazca.