e-Simbioz@ v maju z novimi računalniškimi delavnicami

Avtor — 27.04.2015

Pri e-Simbiozi so za mesec maj pripravili nove računalniške tečaje. Pridobili boste lahko novo znanje robotike in kodiranja, osnovnega in naprednega znanja programa Excel, oblikovanja fotografij s Photoshopom, kreativnega ustvarjanja z InDesignom ter osnove statistike s programom SPSS.

e-Simbioz@ v maju z novimi računalniškimi delavnicami

e-Simbioz@ v maju z novimi računalniškimi delavnicami (Vir: Picjumbo.com)

Kdaj 06.05.2015 od 20:30 do 23:30
Kje Dunajska cesta 22, Ljubljana
Koledar

Za vas so pripravili kar osem različnih delavnic, med katerimi lahko izbirate.

1. Izobraževalna robotika in kodiranje – Webinar, 6.5. 2015

Uporaba izobraževalne robotike spodbuja posameznike k reševanju problemov na nove načine – vse to in še več boste izvedeli na Webinarju.

2. MS Excel – začetna delavnica, 13.5.2015

Spoznali boste kaj vse omogoča MS Excel, s katerim izdelovanje tabel, poročil in kalkulacij lahko postane ne le bliskovito in lahkotno, temveč tudi užitek.

3. MS Excel – nadaljevalna delavnica, 19.5.2015

Spoznali boste delo s formulami, uporabo različnih funkcij, uvoz podatkov, združevanje tabel in osnovno analizo podatkov s pomočjo vrtilnih tabel.

4. MS Excel – napredna delavnica, 26.5.2015

Za vas so pripravili napredno delavnico Excela, kjer boste še dodatno utrdili svoje znanje. Delavnica bo obsegala pripravo obrazcev za vnos, delne vsote, analizo podatkov s pomočjo vrtilnih tabel, izdelavo kaj-če analiz, izdelavo scenarija in ustvarjanje makra.

5. Photoshop – oblikovanje fotografij, 8.5.-9.5. 2015

Po 16-urni delavnici boste obvladali osnovne nastavitve, tuje vam ne bo obrezovanje in ravnanje slik, prav tako pa boste znali uporabljati tudi Photoshop filtre in svojim fotografijam dodajati besedila.

6. Photoshop – napredno oblikovanje fotografij, 29.5.-30.5. 2015

Nadaljevanje začetnega tečaja obdelave fotografij  v programu Photoshop, katerega uporabnost boste na 15-urni delavnici še bolj podrobno spoznali. Preko praktičnih nalog boste spoznavali nove ukaze, ki nam bodo še dodatno poenostavili delo s fotografijami. 

7. Osnove statistike in SPSS, 15.5.-16.5. 2015

Na 16-urni delavnici se boste spoznali tako s teoretičnim osnovami statistike kot tudi s praktičnimi statističnimi izračuni v paketu SPSS. Delavnica bo opremljena z nazornimi praktičnimi primeri ter vajami in bo obsegala številne uporabne vsebine.

8. InDesign, 22.5.-23.5. 2015

Adobe InDesign je vsesplošno uporaben program namenjen oblikovanju ter postavitvi tiskovin in publikacij. Na 16-urni delavnici boste poznali samostojno ustvarjanje letakov, oglasov, katalogov, knjig in revij.

Število mest za delavnice je omejeno. Pri prijavi se upošteva vrstni red prijavljenih.


Oznake: , ,