Ekipa pospeševalnika Smart City & Living prihaja v Ljubljano

Avtor — 27.12.2016
Podjetniški pospeševalnik Smart City & Living je objavil poziv za vključitev novih zagonskih podjetij v program pospeševalnika. Tehnološki park Ljubljana in StartupBootCamp Accelerator 10. januarja 2017 organizirata dogodek s strokovnjaki ekipe StartBootcamp in mentorji.
Ekipa pospeševalnika Smart City & Living prihaja v Ljubljano

Vabljeni na predstavitev pospeševalnika Smart City & Living. (Vir slike: Tehnološki park Ljubljana)

Kdaj 10.01.2017 od 9:30 do 17:30
Kje Tehnološki park Ljubljana
Koledar

Ne zamudite enkratne priložnosti in spoznajte Smart City & Living, nizozemski pospeševalnik z vrhunsko ekipo, ki bo delila znanje in izkušnje o gradnji zagonskih podjetij, vam predstavila podrobnosti poziva za vključitev v pospeševalnik ter vas naučila, kako uspešno napisati prijavo.

Izbranih 10 zagonskih podjetij iz naše regije bo imelo možnost predstaviti svoje ideje v kratkih predstavitvah in pridobiti povratne informacije izbranih mentorjev. Program Smart City & Living je zanimiv za podjetja z naslednjih področij: internet stvari, odprti podatki, pametno zdravje, pametna gradnja/urbano planiranje/upravljanje z odpadki, pameten dom, pametna mobilnost, pametna trgovina, pametno vladanje in pametno omrežje/pametna energija.

Če se v vsebinah prepoznate, se čim prej prijavite!

Program dogodka

09.30–10.25 Predstavitev programa Smart City & Living

10.30–13.00 5 startup predstavitev & odzivi mentorjev

13.00 Načrtovanje, izvedba, zaključek

13.00–14.30 Odmor za kosilo

14.30–14.55 Predstavitev programa Smart City & Living

15.00–17.30 5 startup predstavitev & odzivi mentorjev

17.30 Načrtovanje, izvedba, zaključek

Več informacij o pospeševalniku je na voljo na spletni strani.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje