Kako vaš mindset in strahovi vplivajo na vaše življenje?

Kvaliteta življenja je v veliki meri odvisna od načina razmišljanja in obvladovanja notranjih prepričanj, strahov, omejitev. Na delavnici se boste dotaknili tem, kot so moč pozitivnega razmišljanja, strahovi in prepričanja, ki vas »držijo nazaj«, kaj vas definira, kje ste in kam želite priti.
Kako vaš mindset in strahovi vplivajo na vaše življenje?

Kako naš mindset in strahovi vplivajo na naše življenje? (Vir slike: Unsplash.com)

Kdaj 22.02.2016 od 16:00 do 18:00
Kje ABC HUB, pod Emporiumom v BTCju
Koledar

Ste se kdaj vprašali, kako vaši strahovi in miselnost vplivajo na vaše življenje? Ste se kdaj poglobili v to, kakšne odločitve sprejemate in zakaj se odločate tako, kot se? Z boljšimi odločitvami si lahko omogočite kvalitetnejše življenje, se otresete navad, za katere pravijo, da so železna srajca in se naučite ceniti in upravljati z vašim najdragocenejšim virom – časom.

Zavod ZMAG v sodelovanju z ABC hub-om organizira sklop 4ih kratkih delavnic, ki bodo v vas premaknile razmišljanje iz točke ˝quo˝ v akcijsko naravnano miselnost. Okolje pogosto negativno vpliva na vaše razmišljanje in odločitve, vendar se s tem lahko uspešno soočite s tehnikami, ki bodo predstavljene na delavnicah.

Delavnice bo vodila nasmejana Brigita Tomas, ki je strokovnjakinja na področju vodenja sprememb v organizacijah.

Prva delavnica bo potekala 22. februarja, od 16:00 do 18:00. Tema delavnice bo: Kako naš mindset in strahovi vplivajo na naše življenje?

Delavnici bodo sledile še tri dodatne delavnice:

  • 7. marec od 16:00 do 18:00 – Boljše odločitve = boljše življenje
  • 22. mared od 16:00 do 18:00 – Navada je železna srajca
  • 4. marec od 16:00 do 18:00 –  Učinkovito upravljanje s časom