Seminar: Polletno poročanje za javni sektor

Avtor — 14.07.2016
Proračunski uporabniki morate najkasneje do 15. avgusta pristojnemu ministrstvu oziroma županu posredovati polletno poročilo, katerega namen je spremljanje poslovanja in pravočasno ukrepanje, da obseg sredstev do konca leta ne bo prekoračen.
Seminar: Polletno poročanje za javni sektor

Polletno poročanje za javni sektor (Vir slike: Pixabay.com)

Kdaj 26.07.2016 od 9:00 do 10:30
Kje Spletni seminar
Koledar

Da boste poročilo pripravili brez nepotrebnih napak in da bi vam odgovorili na ključna vprašanja, kot so: kdaj so roki za poročanje, v kakšnem primeru je potrebno narediti sanacijski načrt, na kaj vse je potrebno biti pozorni pri obrazložitvi poročila… so v podjetju SAOP d.o.o. skupaj s predavateljico Majdo Gominšek pripravili že drugo ponovitev spletnega seminarja na temo Polletnega poročanja za javni sektor.

Program:

  • Roki za poročanje
  • Zakaj moramo narediti polletno poročilo?
  • A je potrebno narediti sanacijski načrt, če posredni proračunski uporabnik ugotovi presežek odhodkov nad prihodki v polletnem poročilu?
  • Kam pošljemo polletno poročilo?
  • Na kaj vse moramo biti pozorni pri obrazložitvi polletnega poročanja?
  • In še druge aktualne zadeve v zvezi s pripravo poročila…

Predavateljica:

Majda Gominšek je ekonomistka z več kot 30-letnimi izkušnjami na finančno-računovodskem področju.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje