Tečaj startup marketinga

Avtor — 12.02.2016
Za vse tiste, ki se v svojem startupu posvečate marketinškemu delu, in tiste, ki imate kakršenkoli produkt, pa ne veste točno, kako se lotiti marketinškega dela, ker ste finančno in časovno preveč omejeni, so pri Smart Ninja pripravili tečaj Statup marketinga.
Tečaj startup marketinga

Tečaj startup marketinga

Kdaj 25.02.2016 od 17:00 do 20:00
Kje Prostori kreativnega centra Poligon, Tobačna ulica 5, Ljubljana
Koledar

Kaj boste odnesli od tečaja?

  • Spoznali boste, kaj pravzaprav je startup marketing.

  • Videli boste, kakšen startup marketing so imeli danes največji spletni velikani, kot so YouTube, Airbnb, Dropbox, Pinterest, Tinder ali celo Facebook in Twitter.

  • Spoznali boste odlična spletna orodja, ki jih lahko učinkovito uporabite ter s katerimi boste svoj startup marketing opravljal/a boljše in hitreje.

  • Seznanili se boste z načini in praktičnimi principi startup marketinga ter se na podlagi idej, narave svojega produkta itd. odločili za tistega, ki vam najbolj ustreza.

  • Z startup marketing primeri, ki jih bomo izvedli na delavnicah, se boste naučili, kako kreativno razmišljati in praktično izvesti majhen ali velik marketinški trik.

  • Dobili boste veliko zanimivih idej in zamisli – tako s praktičnimi primeri ostalih na delavnici, kot tudi na podlagi “out-of-the-box” razmišljanja in primerov iz prezentacij.

  • In seveda: dobili boste feedback na vašem primeru (CASE STUDY) od enega najboljših startup marketing inštruktorjev!

Early Bird do 18. 2. 2015 za samo 187 evrov. Prijavi se >>

 Polna cena tečaja po Early Bird prijavi tečaja je 347 evrov.

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje