5 načinov, kako prihraniti denar, ko začenjate z novim poslom

Danes je začeti posel, ki zveni in izgleda profesionalno, lažje kot nekoč. Vse več je poslovnežev, ki so svoja podjetja začeli razvijati z zelo majhno vsoto denarja ter jih v nekaj letih spremenili v multimiljonska podjetja. Tukaj je naštetih nekaj orodij in storitev, ki jih lahko uporabite kot pomoč za začetek vaše pustolovščine.
5 načinov, kako prihraniti denar, ko začenjate z novim poslom

Vse, kar morate storiti za prihranek denarja je, da spoznate nekaj novih ugodnih storitev, ki vam jih ponuja sodobna tehnologija(slika: makemoney357)

Prepoznavnost podjetja

Preden lahko vaše podjetje sploh začne obstajati, potrebuje ime, logotip in identiteto. Profesionalen logotip po naročilu vam lahko izdelajo že za 100 evrov. Preverite, če morda poznate kakega študenta, ki obvlada izdelavo logotipov. Ko imate izdelan logotip, pa potrebujete še vizitke podjetja, ki jih lahko dobite natisnjene že za nekaj 10 evrov.

Pisarniški prostori

Če potrebujete prostor za vodenje vašega dela in srečanja s strankami v profesionalnem okolju, je najcenejši način, da najamete posamezno pisarno ali sobo v stavbi, kjer je že več drugih pisarn, najetih s strani drugih podjetnikov. Na posameznih spletnih straneh lahko najdete, če je kakšna od takšnih pisarn na voljo na vašem območju.

Telefonski sistem

Če želite kot vsa “prava” podjetja imeti tudi vi svoj telefonski sistem, ima Amis za vas zanesljivo in sodobno rešitev. Za novopečene podjetnike so pripravili tri pakete, ki vključujejo brezplačno telefoniranje v vsa slovenska fiksna omrežja, nabor vseh funkcij, ki jih podjetje potrebuje za lažje in nemoteno poslovanje, poleg tega pa še zanesljiv in hiter internet. Storitev Amis ITP je primerna za podjetja, ki za svoje poslovanje ne potrenujejo več kot treh telefonskih številk. Tudi stroški naročnine so izredno ugodni, saj je tarifni sistem impulzov neodvisen od nacionalnega operaterja. Podobne paketa imajo tudi drugi operaterji.

Faksiranje

Namesto, da si, kot pred dvajsetimi leti, kupujete drage faks naprave, ki jih je treba kar naprej menjati, poleg tega pa še kupovati papir, imate zdaj na voljo spletni faks. Fakse lahko prejemate kar po elektronski pošti, za kar boste na mesec odšteli le okoli 10 evrov na mesec.

Upravljanje s številkami

Najeti nekoga, ki bo vodil vaše računovodstvo je lahko v začetku poslovanja zelo drago. To sicer ni vedno najboljši nasvet, vendar lahko ob majhnem obsegu poslovanja za svoje papirje poskrbite sami. Potrebno se je izobraževati na tem področju, hkrati vam priporočamo, da zaprosite računovodjo, da vam vsaj pregleda vaše papirje konec leta. Uporabite lahko program za vodenje računovodstva, kar vam precej olajša ter poenostavi delo ter zmanjša morebitne napake.

 

Vir: Smallbizbee

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje