MP računovodstvo

MP računovodstvo je mreža računovodskih servisov po vsej Sloveniji. Vsa računovodstva uporabljajo sistem e-računovodstva, kar podjetnikom omogoča nižanje stroškov, lažji pregled nad delom in možnost za hitrejše poslovno odločanje.
mp-racunovodstvo

MP računovodstvo je e-računovodstvo, ki je namenjeno vsem podjetnikom, ne glede na obliko podjetja. Z njim želimo pomagati v začetnih korakih poslovanja ter tako prispevati k večjemu deležu uspešno realiziranih poslovnih idej v Sloveniji. Storitev je na voljo tudi za večja, že uveljavljena podjetja, vendar se cena prilagodi obsegu poslovanja.

E-računovodstvo za lažje poslovanje

Naša storitev je iz več vidikov še posebej primerna za mlade podjetnike. Temelji na e-računovodstvu, ki je čedalje bolj priljubljen model vodenja računovodstva v Sloveniji ter svetu. Gre ta moderen način vodenja računovodstva za podjetja in je v mnogih primerih tudi komunikacijsko sredstvo med podjetnikom ter računovodjo. Programi za e-računovodstvo nudijo ažurnost informacij, preglednost in optimizacijo poslovanja. Tovrstno obliko poslovanja uporabljamo tudi v Zavodu mladi podjetnik.

5 razlogov, zakaj izbrati MP računovodstvo

    1. Privlačna cena od 79 evrov + DDV na mesec! Gre za končni znesek za vodenje računovodstva, saj so v ceno všteta tudi letna poročila (bilance, ki lahko stanejo tudi do 500 evrov).
    2. Uporabnik MP računovodstva lahko posle z računovodjo opravlja prek spleta (e-računovodstvo). Tako prihranite čas ter denar, ker računovodjo obiščete zelo poredko, saj oba delata s programom na istih podatkih, 100% usklajena!
    3. Pridobite dostop do Minimaxa s katerim lahko vodite poslovanje, izdajate/sprejemate/pošiljate predračune in račune, vnašate potne naloge in si obračunavate stroške, plačujete obveznosti v spletni banki, pošiljate obračune v e-davke…hkrati pa imate v vsakem trenutku nadzor nad poslovanjem (odprte postavke, prihodki, stroški, bilanca…).
    4. Izbiramo računovodje, ki poleg računovodskih storitev nudijo tudi poslovno svetovanje, ki je še posebej pomembno za mlade podjetnike,
    5. koristniki storitev MP računovodstva so deležni popuste na izobraževanja Zavoda mladi podjetnik.

Naša mreža je zelo široka, partnerje najdete po celotni Sloveniji. Seznam vseh vključenih računovodskih servisov najdete v nadaljevanju.

Izberite e-računovodstvo iz svoje regije:

Regija Računovodski servis Telefon E-naslov
Ljubljanska Moji računi, Miha Rihar s.p.

Aleph d.o.o.

041 384 048

051 619 962

info(at)mojiracuni.si

Štajerska Pro Fin d.o.o. 040 304 023 info(at)pro-fin.si
Gorenjska Globus Trade d.o.o. 04 236 46 60 info(at)globustrade.si

Pokličite nas na 030 708 807 za več informacij ali pošljite povpraševanje na spodnjem obrazcu.

Pošljite povpraševanje: