Rekorder na IndieGoGo: Futuristična čelada Skully navdušila motoriste

Avtorji projekta Skully, pametne motoristične čelade, so se odločili podaljšati spletno kampanjo še za mesec dni. Gre za rekorderja, ki je v najkrajšem času na omenjeni platformi za množično financiranje zbral 1 milijon dolarjev. Potreboval je pičlih 45 ur.
Rekorder na IndieGoGo: Futuristična čelada Skully navdušila motoriste

IndieGoGov rekorder: Futuristična čelada Skully navdušila motoriste (Vir slike: crowdmapped.com)

Futuristična motoristična čelada Skully je zadnji v vrsti crowdfunding projektov, ki s spreminjanjem sveta, kot ga poznamo, navdušuje množice. 

“Najboljša inovacija leta 2014”, kot ji je nadel ime CNN, je bila tik pred zaključkom zbiranja sredstev na IndieGoGo in dosegla sedmi najvišji znesek na tej med Slovenci izjemno priljubljeni crowdfunding platformi: skoraj 1,9 milijona dolarjev. Avtorji projekta so se sedaj odločili, da zbiranje sredstev podaljšajo še za mesec dni, kar pomeni, da se spletna kampanja za čelado Skully konča 9. oktobra 2014.

Skoraj 1,5 tisoč navdušencev, ki so finančno podprli projekt, so prepričale edinstvene lastnosti čelade, ki v primerjavi z ostalimi izdelki na trgu deluje izjemno futuristično: uporabnik s čelado komunicira preko Googlovega operacijskega sistema Android (glasovni ukazi za telefoniranje in predvajanje glasbe), njene glavne prednosti pa so uporaba transparentnega prikazovalnika običajnega vidnega polja (ang. Heads up display), širokokotna kamera na zadnjem delu, ki skrbi za pogled nazaj, in GPS navigacija. Čelada seveda zadostuje tudi vsem varnostnim in oblikovalskim zahtevam.

Ekipa je na IndieGoGo iskala 250 tisoč dolarjev, ki jih potrebuje za zagon proizvodnje, toda z izjemnim produktom in odlično promocijo so si željeni znesek zagotovili že v pičlih 8 minutah. Da se je številka povzpela do 1 milijona dolarjev, pa so potrebovali le 45 ur, kar je projekt uvrstilo med skorajda neulovljive rekorderje.

Enega izmed treh obstoječih prototipov je kot prvi preizkusil novinar iz spletnega portala HotDigitalNews.com. Nad idejo in izdelavo je navdušen in to kljub temu, da še ni mogel koristiti vseh funkcionalnosti, ki jih bo čelada nudila. Kako je potekala njegova vožnja, si lahko ogledate v videoposnetku:

YouTube

Vir: IndieGoGo

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje