Kako vnaprej razporediti objave na Facebooku?

Možnost vnaprejšnjega razporejanja objav na Facebooku sicer obstaja že kar nekaj časa, a nekateri te dobrodošle in priročne možnosti še vedno niso prepoznali. Ta predvsem podjetjem olajša delo in lažje planira objave.
Kako vnaprej razporediti objave na Facebooku?

Objave lahko razporejamo tudi do šest mesecev vnaprej (Vir slike: Google Play)

Korak za korakom predstavljamo postopek vnaprejšnega razporejanja objav.

Objavo lahko nastavimo kar za šest mesecev vnaprej, ta možnost pa omogoča objave v najmanj 10-minutnih intervalih. Možnost vnaprejšnjega razporejanja objav pozdravljajo predvsem podjetja, ki imajo na Facebooku svoje strani, saj jim olajša postopek in prihrani čas za ostale stvari.

Kako vnaprej uredimo objavo? Prijavite se v račun na Facebooku in pripravite objavo, kot bi jo sicer. Pripnete lahko fotografijo, dodate internetne povezave, videe iz YouTuba. 

V spodnjem levem kotu najdite simbol, ki spominja na uro. S klikom nanj določite leto (omogoča tudi možnost razporejanja objav v preteklosti), mesec, dan in uro objave. Objavo lahko določite za največ šest mesecev vnaprej, zvrstijo pa se lahko v 10-minutnih intervalih.

Ko boste končali s pripravo vnaprejšnje objave, kliknite možnost Schedule.

Česa ne morete objaviti vnaprej? Objavite lahko internetne povezave, fotografije, objave in video vsebine. Ne morete pa vnaprej objavljati foto albumov, dogodkov in ponudb.

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje