Komu bo najbolj koristila virtualna pisarna?

Avtor — 11.12.2016
Izbira poslovnega naslova in iskanje poslovnih prostorov lahko marsikateremu podjetniku predstavlja znatne težave, zato je logično, da so vedno bolj priljubljene elegantne in preproste rešitve, kot je na primer virtualna pisarna.
Komu bo najbolj koristila virtualna pisarna?

Komu bo najbolj koristila virtualna pisarna? (Vir slike: Pixabay.com)

Žal pa pridejo takšne rešitve v poštev le v določenih primerih. Kdo torej lahko koristi prednosti, ki jih virtualna pisarna ponuja v primerjavi z običajnimi pisarnami?

Delo od doma in delo na terenu

Najprej pridejo na misel tisti, ki delajo od doma ali na terenu. Za razliko od običajne pisarne virtualna seveda ni opremljena s pohištvom, niti ne nudi prostora, kjer bi lahko dejavnosti opravljali, zato ne pride v poštev za tiste, ki potrebujejo dejanske poslovne prostore. Tisti, ki delajo od doma, pa ne rabijo posebnega prostora, zato lahko koristijo prednosti virtualne pisarne, ki je odlična priložnost za takšne podjetnike. Pri delu na terenu je ustreznost te rešitve nekoliko odvisna od dejanske dejavnosti – v mnogih primerih tudi delo na terenu vsaj občasno zahteva poslovne prostore, ni pa to nujno.

Podjetja, ki delujejo na več lokacijah

Virtualna pisarna je odlična rešitev za tista podjetja, ki delujejo na več lokacijah, in bi rada brez komplikacij in dodatnih stroškov koristila prednosti poljubno izbranega poslovnega naslova. Predpisi, ki urejajo omejitve pri izbiri poslovnega naslova, določajo nekaj pogojev, ki jih je treba upoštevati – naslov mora biti tam, kjer podjetje opravlja svojo dejavnost, kjer v glavnem vodi posle ali kjer deluje poslovodstvo. To omogoča, da podjetje s pomočjo virtualne pisarne določi poslovni naslov tudi tam, kjer sicer ni najbolj zastopano s svojo dejavnostjo – morda tam, kjer želi utrditi svojo prisotnost in navezati stik s potencialnimi strankami.

Seveda bo virtualna pisarna koristila tudi vsem drugim podjetnikom, ki bi radi izkoristili prednosti privlačnega naslova za zelo ugodno ceno. Vsekakor gre za možnost, ki jo morajo pretehtati vsi resni podjetniki, ki želijo svojemu podjetju le najboljše!

Nudimo brezplačno svetovanje o zamenjavi sedeža podjetja. Pokličite na: 030 708 807.


Oznake: