Priložnost: Naprodaj kar tri spletne trgovine

Avtor — 06.08.2014
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Tokrat vam predstavljamo tri izmed njih, namenjene podjetnikom, ki iščejo že vpeljan posel v obliki spletne trgovine.
Priložnost: Naprodaj kar tri spletne trgovine

Koristno: Naprodaj kar tri spletne trgovine (Vir slike: HubSpot.com)

Naprodaj spletna trgovina Znizano.si

Podjetnik se je na naš forum obrnil z zanimivo ponudbo: išče namreč kupca za svojo novo spletno trgovino, ki jo lahko najdete na domeni Znizano.si. Spletna trgovina je namenjena prodaji različnih izdelkov oziroma storitev, predvsem pa akcijskih ponudb. Cena: 500 evrov. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj podjetje z otroškimi igračami

Naprodaj je podjetje, kompletno z računalnikom, printerjem in programom Pantheon, v katerem so že vneseni vsi artikli. Možna je tudi prodaja samo zaloge ali delne zaloge, v veliki večini gre za otroške igrače, ki imajo slovensko deklaracijo. Priložen je tudi spisek zaloge, okvirne cene, spletna stran, Facebook stran z všečki, oglasi na Bolhi ter dobavitelji. Cena: 3500 evrov. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj spletna trgovina Fashion-sport.si

Podjetnik na forumu prodaja spletno trgovino, postavljeno v programu “Magento”. Namenjena je ženskam in športnim oblačilom, a je postavljena tako, da se nanjo lahko uvrstijo tudi drugi izdelki in kategorije. Priložena je tudi domena za spletno stran in Facebook profil s 1500 všečki. Cena brez zaloge oblačil: 750 evrov. 

Več informacij na forumu >>

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje