miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

Podjetje SAOP je za vse mlade podjetnike, ki so podjetje ustanovili v zadnjih 90 dneh, pripravilo posebno akcijo, in sicer 40 odstotni popust na uporabnino kateregakoli paketa miniMAX za prvo leto uporabe programa.
miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

Spletni poslovni računovodski program miniMAX omogoča enostavno poslovanje: podatki se v program vnašajo le enkrat, ker pa se shranjujejo v oblaku, lahko do njih dostopamo in jih obdelujemo na različnih lokacijah, torej tako v podjetju, kot tudi v računovodstvu. 

Z uporabo je mogoče pričeti takoj, torej brez nameščanja programske opreme na računalnik. Za začetek je potrebna le kratka registracija na spletni strani. Kot zagotavljajo v podjetju SAOP, je “uporaba miniMAXa intuitivna in preprosta“. Dodajajo še, da boste svoj prvi e račun lahko izdali prav kmalu po začetku uporabe.

Za mlade podjetnike, torej tiste, ki ste podjetje ustanovili v zadnjih 90 dneh, so pripravili posebno akcijo s 40 odstotnim popustom na uporabnino kateregakoli paketa miniMAX za prvo leto uporabe programa.

Vsi paketi vključujejo:

  • Dnevno arhiviranje podatkov
  • Nadgradnje programa (zakonodajne, vsebinske, tehnične)
  • Podporo pri delu s programom
  • Samodejno ažuriranje obračunskih podatkov (plače, prispevki, dohodnina, dnevnice, tečaji…)
  • Navodila za delo s programom

Česa pa ni?

  • Ni stroškov nakupa
  • Ni stroškov namestitve na lokalnem računalniku
  • Ni rizika, z naročnino lahko prekinete kadarkoli

Več informacij poiščite na spletni strani: miniMAX.si >>

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje