miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

Podjetje SAOP je za vse mlade podjetnike, ki so podjetje ustanovili v zadnjih 90 dneh, pripravilo posebno akcijo, in sicer 40 odstotni popust na uporabnino kateregakoli paketa miniMAX za prvo leto uporabe programa.
miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

Spletni poslovni računovodski program miniMAX omogoča enostavno poslovanje: podatki se v program vnašajo le enkrat, ker pa se shranjujejo v oblaku, lahko do njih dostopamo in jih obdelujemo na različnih lokacijah, torej tako v podjetju, kot tudi v računovodstvu. 

Z uporabo je mogoče pričeti takoj, torej brez nameščanja programske opreme na računalnik. Za začetek je potrebna le kratka registracija na spletni strani. Kot zagotavljajo v podjetju SAOP, je “uporaba miniMAXa intuitivna in preprosta“. Dodajajo še, da boste svoj prvi e račun lahko izdali prav kmalu po začetku uporabe.

Za mlade podjetnike, torej tiste, ki ste podjetje ustanovili v zadnjih 90 dneh, so pripravili posebno akcijo s 40 odstotnim popustom na uporabnino kateregakoli paketa miniMAX za prvo leto uporabe programa.

Vsi paketi vključujejo:

  • Dnevno arhiviranje podatkov
  • Nadgradnje programa (zakonodajne, vsebinske, tehnične)
  • Podporo pri delu s programom
  • Samodejno ažuriranje obračunskih podatkov (plače, prispevki, dohodnina, dnevnice, tečaji…)
  • Navodila za delo s programom

Česa pa ni?

  • Ni stroškov nakupa
  • Ni stroškov namestitve na lokalnem računalniku
  • Ni rizika, z naročnino lahko prekinete kadarkoli

Več informacij poiščite na spletni strani: miniMAX.si >>

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje