miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

Podjetje SAOP je za vse mlade podjetnike, ki so podjetje ustanovili v zadnjih 90 dneh, pripravilo posebno akcijo, in sicer 40 odstotni popust na uporabnino kateregakoli paketa miniMAX za prvo leto uporabe programa.
miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

miniMAX za mlade podjetnike v prvem letu ceneje

Spletni poslovni računovodski program miniMAX omogoča enostavno poslovanje: podatki se v program vnašajo le enkrat, ker pa se shranjujejo v oblaku, lahko do njih dostopamo in jih obdelujemo na različnih lokacijah, torej tako v podjetju, kot tudi v računovodstvu. 

Z uporabo je mogoče pričeti takoj, torej brez nameščanja programske opreme na računalnik. Za začetek je potrebna le kratka registracija na spletni strani. Kot zagotavljajo v podjetju SAOP, je “uporaba miniMAXa intuitivna in preprosta“. Dodajajo še, da boste svoj prvi e račun lahko izdali prav kmalu po začetku uporabe.

Za mlade podjetnike, torej tiste, ki ste podjetje ustanovili v zadnjih 90 dneh, so pripravili posebno akcijo s 40 odstotnim popustom na uporabnino kateregakoli paketa miniMAX za prvo leto uporabe programa.

Vsi paketi vključujejo:

  • Dnevno arhiviranje podatkov
  • Nadgradnje programa (zakonodajne, vsebinske, tehnične)
  • Podporo pri delu s programom
  • Samodejno ažuriranje obračunskih podatkov (plače, prispevki, dohodnina, dnevnice, tečaji…)
  • Navodila za delo s programom

Česa pa ni?

  • Ni stroškov nakupa
  • Ni stroškov namestitve na lokalnem računalniku
  • Ni rizika, z naročnino lahko prekinete kadarkoli

Več informacij poiščite na spletni strani: miniMAX.si >>

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje